מה לומדים בהגנה עצמית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לומדים בהגנה עצמית?
    נינה
    11/09/2011

היי, אני נינה בת 20 ומאד מפחדת ללכת לבד בלילה ברחוב. גם אם זה שעה מוקדמת כמו נניח שמונה בערב. זה די מקשה עליי את החיים נגיד אם רוצים לצאת ויש לי בעיה ללכת למקומות לבד. אמרו לי שאם אלמד הגנה עצמית זה יכול להעלות לי את הבטחון ולפתור את הבעיה. מה בדיוק לומדים בהגנה עצמית? אני די קטנה ורזה. זה יתאים לי? אין לי ממש שרירים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לומדים בהגנה עצמית?

הוספת תגובה

• מה לומדים בהגנה עצמית? - תגובה

עמית חכים
    12/09/2011

היי נינה, אחלק את תשובתי ואתחיל בפן הפסיכולוגי לעיניין הפחד שאת מרגישה הוא פחד שנובע מחוסר ביטחון עצמי, פחד של מה כבר בחורה קטנה כמוני מסוגלת לעשות.. .. זיכרי גם דוד הפיל את גוליית, כך שבראש ובראשנה יש לך לא מעט לעשות.
    תכנני את דרכך שתמיד תיהי או תעברי במקומות הומי אדם, בולטים ומוארים ולא באיזה דרך חשוכה. חברה תמיד יכול לבוא בטוב ולהרים את הבטחון שיש עוד מישהו איתך.
    לגבי קורסי/אימוני הגנה עצמית.. באימונים אילו תלמדי את רזי היסודות בהגנה עצמית מעולם הקרב מגע.. קפ׳פ - קרב פנים אל פנים, סימולציות ותרחישים טכניקות וכלים להתמודד בתרחיש מסוג זה, אך גם זה תהליך שנרכש עם הזמן וככל שרוכשים ידע וניסיון באימונים ככה תרגישי בטוחה יותר בעצמך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה