מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לומדים בהגנה עצמית?נינה11/09/2011
היי, אני נינה בת 20 ומאד מפחדת ללכת לבד בלילה ברחוב. גם אם זה שעה מוקדמת כמו נניח שמונה בערב. זה די מקשה עליי את החיים נגיד אם רוצים לצאת ויש לי בעיה ללכת למקומות לבד. אמרו לי שאם אלמד הגנה עצמית זה יכול להעלות לי את הבטחון ולפתור את הבעיה. מה בדיוק לומדים בהגנה עצמית? אני די קטנה ורזה. זה יתאים לי? אין לי ממש שרירים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לומדים בהגנה עצמית? - תגובה
עמית חכים12/09/2011היי נינה, אחלק את תשובתי ואתחיל בפן הפסיכולוגי לעיניין הפחד שאת מרגישה הוא פחד שנובע מחוסר ביטחון עצמי, פחד של מה כבר בחורה קטנה כמוני מסוגלת לעשות.. .. זיכרי גם דוד הפיל את גוליית, כך שבראש ובראשנה יש לך לא מעט לעשות.
תכנני את דרכך שתמיד תיהי או תעברי במקומות הומי אדם, בולטים ומוארים ולא באיזה דרך חשוכה. חברה תמיד יכול לבוא בטוב ולהרים את הבטחון שיש עוד מישהו איתך.
לגבי קורסי/אימוני הגנה עצמית.. באימונים אילו תלמדי את רזי היסודות בהגנה עצמית מעולם הקרב מגע.. קפ׳פ - קרב פנים אל פנים, סימולציות ותרחישים טכניקות וכלים להתמודד בתרחיש מסוג זה, אך גם זה תהליך שנרכש עם הזמן וככל שרוכשים ידע וניסיון באימונים ככה תרגישי בטוחה יותר בעצמך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)