מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי שילוב אומנויותרינה18/09/2011
ראיתי שאתה מומחה לmma
שאלתי אם יש אומנות משולובת עם טאוונקדו ....והאם זה יעיל להגנה עצמית ברחוב ...?
כי לא חשוב לי תחרותיות ...אלה משהו שיהיה פרקטי לרחוב ..
ודבר חשוב האם האומנות המשלובת מפתחת שרירים? עם עיצוב הגוף אין לי בעיה אבל כשזה מפתח שרירים אותי זה דוחה
ונקודה אחרונה ראיתי מין בעיטות אוויר מדהימות בטאווקנדו האם מדובר ברמה גבוהה של טאוונקדו או שזה חלק מהבסיס ההתחלתי ?
תודה רבה Q* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שילוב אומנויות - תגובה
עמית חכים19/09/2011אהלן רינה, אני אכן מאמן ל MMA לחימה חופשית/משולבת..
אתיחס לשאלות שלך לפי סדר כרונולוגי... באופן אישי אני לא מכיר אומנויות אחרות שמשלבות טאקוואנדו כיוון שמדובר בענף אולימפי אז כל תשומת הלב מושקעת באומנות עצמה.
כל אומנות לחימה כזו או אחרת יעילה להגנה עצמית, רק שכמובן יש פרקטיות יותר המדמות את המצב האמיתי תוך שימת דגש על נקודות תורפה.
אומנויות לחימה מחזקות את השרירים ללא ספק מחטבות מעצם האימון והתרגילים השונים. אם כוונתך לרמת מפתחי גוף אז הסרי דאגה מליבך.!!
כמו שציינתי קודם לכן הדגש העיקרי הוא בעבודת רגליים.. כבר מהתחלה נותנים דגש על בעיטות מהירות, גבוהות, משולבות וכיו"ב אך שוב כמו בכל אומנות אחרת הכל תלוי במתאמן עצמו,בוותק ובכישורים ולפיכך נמדדת רמתו.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)