לגבי שילוב אומנויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי שילוב אומנויות
    רינה
    18/09/2011

ראיתי שאתה מומחה לmma
    שאלתי אם יש אומנות משולובת עם טאוונקדו ....והאם זה יעיל להגנה עצמית ברחוב ...?
    כי לא חשוב לי תחרותיות ...אלה משהו שיהיה פרקטי לרחוב ..
    ודבר חשוב האם האומנות המשלובת מפתחת שרירים? עם עיצוב הגוף אין לי בעיה אבל כשזה מפתח שרירים אותי זה דוחה
    ונקודה אחרונה ראיתי מין בעיטות אוויר מדהימות בטאווקנדו האם מדובר ברמה גבוהה של טאוונקדו או שזה חלק מהבסיס ההתחלתי ?
    תודה רבה Q

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי שילוב אומנויות

הוספת תגובה

• לגבי שילוב אומנויות - תגובה

עמית חכים
    19/09/2011

אהלן רינה, אני אכן מאמן ל MMA לחימה חופשית/משולבת..
    אתיחס לשאלות שלך לפי סדר כרונולוגי... באופן אישי אני לא מכיר אומנויות אחרות שמשלבות טאקוואנדו כיוון שמדובר בענף אולימפי אז כל תשומת הלב מושקעת באומנות עצמה.
    כל אומנות לחימה כזו או אחרת יעילה להגנה עצמית, רק שכמובן יש פרקטיות יותר המדמות את המצב האמיתי תוך שימת דגש על נקודות תורפה.
    אומנויות לחימה מחזקות את השרירים ללא ספק מחטבות מעצם האימון והתרגילים השונים. אם כוונתך לרמת מפתחי גוף אז הסרי דאגה מליבך.!!
    כמו שציינתי קודם לכן הדגש העיקרי הוא בעבודת רגליים.. כבר מהתחלה נותנים דגש על בעיטות מהירות, גבוהות, משולבות וכיו"ב אך שוב כמו בכל אומנות אחרת הכל תלוי במתאמן עצמו,בוותק ובכישורים ולפיכך נמדדת רמתו.
    בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה