במה לבחור???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במה לבחור???
    לירון
    17/10/2011

היי,
    אני מאד מעוניינת ללמוד אמנות לחימה כלשהי, או הגנה עצמית, כדי להרגיש בטוחה, למשל כשאני הולכת במקומות חשוכים או כשאני לבד בדירה (אני בת 22). הבעיה היא שבדקתי באינטרנט ואני רואה כל מיני לוחות מודעות וזה לא נגמר!! יש המון סוגים, ואין לי מושג במה לבחור, ואני לא מכירה אף אחד שמתעסק בזה אז אין לי עם מי להתייעץ.
    מה כדאי? אני בגובה ממוצע (1.63), די רזה, ואני רצה ככה שבכושר גופני די טוב. אני לא רוצה להיות עם שרירים מנופחים, ולא משהו שדורש המון קואורדינציה, אבל כן משהו יעיל שיכול באמת לעזור לי להרתיע תוקפים.
    המון תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במה לבחור???

הוספת תגובה

• במה לבחור??? - תגובה

עמית חכים
    17/10/2011

אהלן לירון, אעשה לך סדר בדברים הפתרון הטוב ביותר עבורך הוא קרב מגע / הגנה עצמית..מה שכן את אמורה לחפש מועדון לקרב מגע הקרוב לבית מגורייך.
    בהנחה ולא תמצאי מועדון כזה חפשי אלטרנטיבה אחרת ותמיד תנסי שיעור ניסיון לפני שאת סוגרת הסכם כזה או אחר עם המאמן... ישנם מאמנים שיגידו לך את מה שאת רוצה לשמוע... ולצערי זה לא הפתרון הטוב ביותר בשבילך.
    את לא צריכה להבין באומנויות לחימה אבל את חייבת להרגיש את ההתחברות שלך למקום, לאווירה, סגנון האימון וכו'.
    הייתי אפילו מייעץ לך לשאול את המאמן אחרי האימון אם זה יתן לך פתרון ברמת הגנה עצמית ומה דעתן על כך.
    אתייחס בכמה מילים לגבי כושרך הגופני..זה תמיד יכול לעזור לך ברמת תיפקודך במהלך האימון כי כל אומנות לחימה מושתת על כושר גופני במידה כזו או אחרת.
    לסיכומו של עניין תמיד גז מדמיע בהישג יד ובתזמון נכון יכול לעשות את העבודה בצורה יעילה ולהרתיע כל תוקף פוטנציאלי.
    נשמח לעמוד לשרותך בכל עת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במה לבחור??? - תגובה

רוני קליין
    17/10/2011

עמית כבר כתב לך מה את צריכה לעשות.

אני רק מצרף לך קישור לסירטון מצויין בנושא הגנה עצמית לנשים, שיכול לשמש לך כ"פרומו" לדבר האמיתי שאותו תלמדי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה