מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- במה לבחור???לירון17/10/2011
היי,
אני מאד מעוניינת ללמוד אמנות לחימה כלשהי, או הגנה עצמית, כדי להרגיש בטוחה, למשל כשאני הולכת במקומות חשוכים או כשאני לבד בדירה (אני בת 22). הבעיה היא שבדקתי באינטרנט ואני רואה כל מיני לוחות מודעות וזה לא נגמר!! יש המון סוגים, ואין לי מושג במה לבחור, ואני לא מכירה אף אחד שמתעסק בזה אז אין לי עם מי להתייעץ.
מה כדאי? אני בגובה ממוצע (1.63), די רזה, ואני רצה ככה שבכושר גופני די טוב. אני לא רוצה להיות עם שרירים מנופחים, ולא משהו שדורש המון קואורדינציה, אבל כן משהו יעיל שיכול באמת לעזור לי להרתיע תוקפים.
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במה לבחור??? - תגובה
עמית חכים17/10/2011אהלן לירון, אעשה לך סדר בדברים הפתרון הטוב ביותר עבורך הוא קרב מגע / הגנה עצמית..מה שכן את אמורה לחפש מועדון לקרב מגע הקרוב לבית מגורייך.
בהנחה ולא תמצאי מועדון כזה חפשי אלטרנטיבה אחרת ותמיד תנסי שיעור ניסיון לפני שאת סוגרת הסכם כזה או אחר עם המאמן... ישנם מאמנים שיגידו לך את מה שאת רוצה לשמוע... ולצערי זה לא הפתרון הטוב ביותר בשבילך.
את לא צריכה להבין באומנויות לחימה אבל את חייבת להרגיש את ההתחברות שלך למקום, לאווירה, סגנון האימון וכו'.
הייתי אפילו מייעץ לך לשאול את המאמן אחרי האימון אם זה יתן לך פתרון ברמת הגנה עצמית ומה דעתן על כך.
אתייחס בכמה מילים לגבי כושרך הגופני..זה תמיד יכול לעזור לך ברמת תיפקודך במהלך האימון כי כל אומנות לחימה מושתת על כושר גופני במידה כזו או אחרת.
לסיכומו של עניין תמיד גז מדמיע בהישג יד ובתזמון נכון יכול לעשות את העבודה בצורה יעילה ולהרתיע כל תוקף פוטנציאלי.
נשמח לעמוד לשרותך בכל עת.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה לבחור??? - תגובה
רוני קליין17/10/2011עמית כבר כתב לך מה את צריכה לעשות.
אני רק מצרף לך קישור לסירטון מצויין בנושא הגנה עצמית לנשים, שיכול לשמש לך כ"פרומו" לדבר האמיתי שאותו תלמדי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)