מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הינניגסטו01/11/2011
היי רציתי לשאול לגבי נניגסטו לנשים בתור הגנה עצמית והתקפה ...
קראתי באזשהוא מקום שזאת אומנות רק לסרטים ולשאוו לא באמת משהו שיכול לעזור
מה באמת אתם יכולים לומר על האומנות הזאת
ושאלה שניה ...ראיתי את סירטונים של אקבן האומנות המשולבת וראיתי הרבה אגרופים והטלות ולא כזה אהבתי איזה שילוב בmma יכול לתת גמישות אקרובטיקה ..הגנה עצמית ..(וקצת אקשן בשביל הכייף:)
שאלה שלישית:
חשוב לי לציין אני מאד מושפעת מסרטי גקי צא'ן וברוס לי .. וכן כן אני יודעת שהרבה זה עריכת מחשב ולא באמת ...ומה גם שמדובר בחברה אלופים ...
אז בערך אולי אתם יודעים באילו סוגי אומנות לחימה הם השתמשו ? (כי פשוט יצא לי לראות השבוע פרסומת ל"בואו ללמוד את האומנות לחימה של ברוס " קצת גיחכתי כאילו זה לא אומנות מסוימת הבנאדם היה תותח )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
עמית חכים05/11/2011היי נניגסטו, אתייחס לשאלתך הראשונה נינג'יטסו כאומנות לחימה היא מצויינת בדיוק כמו כל אומנות לחימה אחרת אך מכאן אמקד את שאלתך, עד כמה היא טובה להגנה עצמית ? אם ברצונך הגנה עצמית פרקטית לחיי היומיום אז הייתי ממליץ על קרב מגע!
ללא ספק הנינג'יטסו בסרטים שאת רואה היא יותר וירטואוזית על מנת ליצור שואו ואפקטים כמו שציינת.
לעניין שאלתך השניה... אומנויות לחימה משולבות מקבלות יתרון בגלל השילוב.. אך חשוב לא פחות מה משלבים,
לגבי MMA אני אתוודא מראש אני "משוחד" לעולם הזה כי אני מאמן MMA אבל זהו השילוב האולטמטיבי בעולם אומנויות הלחימה. MMA מתמקד בשלושה אספקטים עיקריים עמידה, הורדה לקרקע, וכמובן הקרקע עצמו. שאלת לאקשן, אז ב MMA אין שניה ללא אקשן הדינמיקה היא בקצב 'מטורף'. חפשי הייליט ביוטיוב של קרבות MMA ותביני מהו אקשן..!!!
ברוס לי וצ'קי צ'אן כבודם במקומם מונח.. כל ילד גדל על ברוס לי, וללא ספק הסרטים שהם עשו היו שוברי קופות בהוליווד. עיקר האומנות שלהם היא לקוחה מהקונג פו.. אך צ'קי צ'אן דוגל בסרטיו בפעלולים עוצרי נשימה, עד כדי כך שבאחד הסרטים שהפיק הוא נפצע ושבר את רגלו, הוא לא הסכים לכפיל.
אני לא יודע מי פרסם האומנות לחימה של ברוס לי . אבל ברוס לי כלוחם היה אגדה!
בסיכומו של עניין אני ממליץ לך לנסות מס' מקומות. מה שימשוך אותך יותר שם מקומך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - תגובה - תגובה
רוני קליין20/11/2011ג'קי צ'אן וברוס לי היו אומני קונג-פו עוד לפני קריירה קולנועית.
ישנם לפחות 1500 סגנונות לחימה ברחבי סין תחת שם הגג "קונג-פו".
כאשר ברוס לי היגר לארה"ב מהונג-קונג הוא לימד אמריקנים קונג-פו ושבר מסורת סינית שלא מלמדים את "סודות" הקונג-פו לאנשים שאינם סינים.
בהמשך הוא גם פיתח שיטת לחימה משלו וקרא לה "ג'ט קון דו" (שפירושה: דרך האגרוף המיירט). השיטה שלו סבלה מהעובדה שמייסדה מת צעיר - לפני גיל 33 - כאשר רוב מייסדי שיטות לחימה שאני מכיר (ג'ודו, קארטה, אייקידו וכד') האריכו חיים יותר מאדם ממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)