מה לקנות להגנה עצמית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לקנות להגנה עצמית?
    ירין
    19/05/2012

אני מתלבט אם כדאי לי לקנות שוקר חשמלי מכיוון שתופעת האלימות גואה ברחובות לאחרונה אבל אני מוצא שמדובר בהשקעה כספית שהיא די רבה ואני תוהה האם זה לא חפץ שישב לי שנים רבות במגירה ולגבי גז מדמיע יש לי אחד שהוא פג תוקף כבר למעלה מארבע שנים ואני מאמין שהוא כבר לא אפקטיבי במיוחד..
    לאחרונה ראיתי בחנות מתנות עט רגילה שניתן לפתוח אותה לסכין ואני מאוד מתלבט עם כדאי לקנות אותה או שמא היא עלולה לסבך אותי במידה ואשתמש בה להגנה עצמית כי היא תיחשב לתקיפה.. מאוד הייתי שמח אם תוכלו בבקשה לתת לי כיוון לדבר שהוא יעיל ושימושי ועלותו אינה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לקנות להגנה עצמית?

הוספת תגובה

• מה לקנות להגנה עצמית - תגובה

רוני קליין
    21/05/2012

אני ממליץ על תרסיס פלפל.
    הוא אמור להיות יותר אפקטיבי מגז מדמיע כיון שהוא משפיע יותר על שיכורים וכלבים.

חשוב לדעת לתפעל אותו. ולהפעיל אותו לפחות פעם אחת לניסיון כדי שיהיה ברור שבזמן אמת לא תרססו את עצמכם...

בכל מצב בו אתם נמצאים לבד בלילה מחוץ לבית, או, לדוגמא, במגרש חניה - טוב שהתרסיס יהיה ביד לכל מקרה. מוכן לפעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה