מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיקבוקס משפר את יכולת הלחימה?ניר23/06/2012
אני נמצאת ב"חוג" קיקבוקס בערך חצי שנה כבר...
ואני מאוד אוהבת את הסיגנון ואת חוגי קרב המגע בכלל..
השאלה שלי האם בחוג הזה אני באמת משתפרת מבחינת יכול הלחימה שלי? זאת אומרת, האם מבחינת אינסטינקטים, תזוזה, וטכניקה אני באמת משתפרת בזכות האימון הזה? או שצריך הרבה יותר זמן של אימון ויותר למידה מקצועית בשביל להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיקבוקס משפר את יכולת הלחימה? - תגובה
עמית חכים24/06/2012שלום ניר,
אם אני מבין משאלתך את מתאמנת בקיקבוקס וגם בקרב מגע או רק "אוהבת" קרב מגע?!
ללא ספק כל אומנות לחימה באשר היא תתן מענה כזה או אחר ברמת יכולת הלחימה שלך. אך מכאן השמיים הם הגבול, ככל שתתאמני יותר וכרגע לא משנה באיזה אומנות כך היכולות שלך יהיו טובות יותר ומכאן האינסטינקים, תזוזה, טכניקה (הרציונל מובן).
אם את מחפשת נטו הגנה עצמית אזי קרב מגע יכול להוות עבורך פתרון מתאים. לעומת זאת הקיקבוקס יכול להוות יותר "פאן" אבל גם כאן זה מאוד אינדבידואל למתאמן.
בכל מקרה תמשיכי להשקיע ולהתמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ניר24/06/2012היי עמית, קודם כל תודה רבה על שענית לי... ובנתיים אני מתאמנת רק בקיקבוקס, ולא בקרב מגע, לצערי, כי אין בסביבה בה אני גרה חוגים נוספים של קרב מגע....
שמחתי לשמוע מתגובתך שיכולותיי באמת משתפרות בזכות האימונים..
ויש לי עוד שאלה אחורנה וזהו, אתה חושב שבשביל באמת להשתפר עוד יותר- כדי להתאמן גם בבית ובכלל ללמוד בעוד צורות כמו נגיד מהאינטרנט, מספרים ובכלל טכניקות נוספות בשביל להשתפר? או שבשביל להשתפר באמת צריך עוד אימונים מסגנונות שונים וגם עוד זמן באימוני הקיקבוקס ? כי פשוט יש לי הרבה רצון ללמוד ולהתפתח עוד בתחום סיגנונות קרבות המגע, אך כרגע בגלל גילי הצעיר ובגלל הסביבה בה אני גרה אין לי הרבה זמינות לתחום הזה....אז אני מחפשת דרכים נוספות להשתפר וללמוד...אשמח לשמוע עצות ממך ואת דעתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
עמית חכים25/06/2012שוב שלום ניר,
ראשית תרגישי בנוח לשאול ככל העולה על רוחך, בשביל זה הפורום נועד ואני כאן לשרותך. אז ככה אתחיל דווקא מהסוף רצונך להתקדם בתחום הוא רצון מבורך, והרווח הוא נטו שלך אך יחד עם זאת העשרה מסרטונים ו/או ספרים הוא דבר חשוב אך למרבה הצער הוא פחות מקצועי, החשיבות של תרגול נכון באימון עם בקרה של מאמן היא הטובה ביותר. תיקון הטעויות, דגשים לתרגיל ושיפור הטכניקה הם דברים מאוד חשובים ובמרבית הזמן אנשים לא יודעים ואף מבינים מלראות רצף של תמונות בספר להמחשה.
אני מבין שאין בקרבת במקום מגורייך ענפים נוספים אך כרגע במה שאת מתאמנת תמשיכי עם זה בכל הכוח. וככל שתשקיעי התוצאה תיהיה טובה יותר.
יחד עם זאת אני ממליץ לך ללכת לסדנאות, קורסים קצרים ומקצועיים, סמינרים להעשרת הידע והנסיון שלך.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה רבה!
ניר25/06/2012אוקיי, אז הבנתי את דעתך עמית, ואני באמת מסכימה איתך לגמרי.... שבאמת ספרים, סרטונים, ותמונות הם לא כמו הדבר האמיתי... אז באמת תודה רבה לך ! עזרתי לי ונתת לי עוד כוח להמשיך ולהתאמן... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה רבה! - תגובה
עמית חכים28/06/2012תודה רבה ניר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)