שאלה לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לכם
    אורה
    26/08/2012

בתי בת ה-8 בילתה אצל חברתה לפני ימים מספר, במהלך הביקור אחותה הגדולה של החברה לימדה אותן שברחוב צריך להסתובב כשהמפתח של הבית נעוץ בין שתי אצבעות בשביל הגנה עצמית.
    הייתי מזועזעת כששמעתי זאת והסברתי לביתי שאין בכך שום צורך
    אבל כבר אתמול כשהלכנו לבקר את סבתא היא יצאה ככה מהבית ולא עזבה את המפתח לרגע
    אני מיואשת
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לכם

הוספת תגובה

• שאלה לכם - תגובה

עמית חכים
    28/08/2012

שלום לך אורה,
    ראשית, אסור לך להרים ידיים בשלב הראשון לנסות לדבר אל הילדה ולהסביר שהדבר הוא חריג תתני לא דוגמא הכי פשוטה. האם היא ראתה את חברותיה מסתובבות כך?
    ברור שהיא תבין מהר מאוד שרק היא הולכת ככה וזה בהחלט מיותר.
    דבר שני הייתי ממליץ לך לבדוק את האופציה לשלול מפתח כשאין צורך בו, למשל אם יצאתן ביחד מיותר שגם לה יהיה מפתח, היא תבין שאין צורך.
    דבר נוסף, כנראה שלאחות הגדולה יש השפעה או לחילופין היא "עשתה" עבודה טובה עם בתך. תדאגי ליזום שיחה מיידית ללא נוכחות הילדה שלך
    ותבקשי ממנה להסביר לבתך שהיא אמרה זאת בהומור ויתרה מכך גם היא לא הולכת עם מפתח בין האצבעות.
    אני לא מוצא כל סיבה שהילדה לא תבין ותפנים שהמעשה הוא פסול וחריג.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לכם - תגובה

רוני קליין
    30/08/2012

הרעיון של מפתח נעוץ בין שתי אצבעות הוא רעיון טוב בתנאים מאד מסויימים של סכנה:
    הליכה במקומות חשוכים (רחוב, גן ציבורי, חדר מדרגות) או בחניון שומם מאדם.
    כל זאת כאשר את לבד.

זאת העיצה הכי מעשית שאני יכול לתת למישהי שעדיין לא למדה הגנה עצמית ואין לה אביזרים אחרים בהישג יד כגון תרסיס או חפץ אחר.

למי שיש הצעה מעשית יותר בנתונים אלה - שיכתוב לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה