מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבתא שלירקפת21/11/2012
גרה לבד בבית, היא מאוד מפחדת בעקבות גל פריצות שהיה בשכונה שלה.
כמובן שבגילה קורס הגנה עצמית לא בא בחשבון, איך בכל זאת אני יכולה לתת לה ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבתא שלי - תגובה
עמית חכים21/11/2012שלום רקפת,
ראשית אני ממליץ לבקר את סבתא כמה שיותר, על מנת להקנות תחושת ביטחון. לוודא שגם שאר בני המשפחה עושים זאת. במידת האפשר לנסות לתמרן שכל פעם מישהו אחר יבקר אותה וכך למעשה תפחת האפשרות שהיא תשהה רוב הזמן לבד.
אפילו לתגבר את שיחות הטלפון גם אופציה שתעסיק את הסבתא.
דבר נוסף הוא לחבר אותה למוקד חירום של חברות לאבטחה. יש חברות שנותנים שירות כזה.
דבר אחרון יש לשקול אפשרות להזמין למשרה חלקית/מלאה ״עוזרת״ וכך חצי יום הסבתא לא תאשר לבד ( כמובן שהנושא כרוך בתשלום) אך ניתן לחלק את ההוצאות בן כל בני המשפחה ללא ספק הנטל יתחלק בין כולם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבתא שלי - תגובה
רוני קליין22/11/2012אם מדובר בפריצות יש הבדל באיזה קומה סבתא שלך גרה.
אם היא גרה בקומת קרקע או קומה ראשונה זה אחרת מקומה עליונה.
אם זאת קומה שנייה ומעלה - פשוט לא לפתוח דלת לזרים. נקודה.
את כל השיחות של טרדנים ומתחזים לנהל מעבר לדלת.
אם היא גרה בקומת קרקע - אז מעבר לעניין הדלת הראשית היא צריכה למגן את הבית.
אפילו באתר המשטרה באינטרנט יש עצות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)