מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסימי27/04/2008
שלום רב,
בתי בת 10 ואני מעוניינת לרשום אותה לאיזה חוג שמשלב כושר גופני. רציתי לדעת האם זה בסדר לרשום ילדה לחוג ג'ודו, שהוא נחשב לספורט גברי?
האם לא יצחקו עליה בבית ספר או משהו כזה?
תודה רבה על כל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ודו לילדות
רוני קליין27/04/2008את צוחקת?
שכחת את יעל ארד?
ג'ודו הוא מצויין גם לילדות !!!!!!!!
יש אליפויות נפרדות לבנים ולבנות.
אגב, אני ממליץ לה לפחות בשנה הראשונה לא לפרסם שהיא מתאמנת בג'ודו.
לא מהסיבה שלא יצחקו עליה (חששותיך כאן מופרכים) אלא מהסיבה שפרחחים לא ינסו "לבדוק" מה היא שווה.
בשנה השניה כבר יהיה לה מענה טוב למי שינסה להתעסק איתה. וגם אז עדיף שלא תפרסם.
שתשמור את הידע לעצמה.
אני יכול לספר לך סיפור.
לפני שלמדתי קארטה (בתקופת התיכון) חבר שלי למד שנה לפני כן (כיתה ח').
כולם ידעו שהוא התחיל ללמוד ומייד באו אליו ונתנו לו כאפות "לומד קארטה, הא?"
ראיתי את זה והפנמתי.
שנה אח"כ אני התחלתי ללמוד.
אחרי שנה וחצי ראיתי אחד מהכיתה המקבילה מתנהג בבריונות כלפי אחרים.
שמרתי ממנו מרחק. אף אחד בכיתה שלי לא ידע שאני מתאמן בקארטה.
כעבור 3 שנים באחד מהאימונים ראיתי ביציע של אולם האימונים את אותו בריון מהכיתה המקבילה.
ידעתי ש"סודי נחשף". זה הטריד אותי למשך דקה בדיוק עד שהמורה קרא לי לעשות קרב עם אחד מהמתאמנים בקבוצה.
בניגוד לפעמים קודמות עשיתי ליריב שלי נוקאאוט תוך 5 שניות בבעיטה אדירה לפנים !!!!!
מעולם לפני כן זה לא קרה.
למחרת הגעתי בחששות לבית הספר התיכון (כיתה י"ב) כי ידעתי שיהיה לי מפגש עם אותו בריון.
והוא באמת הגיע אלי. עם עוד כמה חברים שלו.
אבל במקום להזמין אותי לקרב הוא ביקש בהתלהבות שאראה לחברים שלו את הבעיטה שנתתי לביש המזל מהאימון של אתמול....
זהו.
שהבת שלך תתאמן ברצינות ושתשמור את הידע שלה לעצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)