מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הגנה עצמית במרכזאיריס30/04/2008
שלום,
אחד הפחדים הגדולים שלי הוא למצוא את עצמי מותקפת ברחוב. אין יום שאני הולכת ברחוב בלילה והמחשבה הזו לא עוברת בראשי.
ולכן, החלטתי לעשות מעשה ולמזער את הפער או לפחות לחזק את הבטחון
ואני מחפשת המלצה לקורס להגנה עצמית במרכז (עדיף בת"א).
כזה שלא מצריך כושר גופני גבוה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הגנה עצמית במרכז
רוני קליין01/05/2008איריס,
שמח שאת רוצה לתרגם את המודעות שלך בנושא הגנה עצמית למעשים.
את צריכה לחפש באינטרנט כי אסור לנו לפרסם גופים מסחריים.
בכל זאת, באופן יוצא דופן, אני מרשה לעצמי להביא לך קישור ל-[a href='http://www.hoogel.co.il/sub_category.asp?fcat=3&scat=21&farea=1' id='link']אתר [/a]המרכז את הקורסים באומנויות לחימה בת"א.
תוכלי לבחור סוגי הקורסים השונים מאומנויות לחימה שונות.
אם את מעוניינת בהדרכה פרטית את יכולה לפנות גם אלי
052-3227801
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איריס01/05/2008אבל אני מחפשת משהו יותר בסיסי וממוקד- ממש קורס קצר של עיקרי היסודות של הגנה עצמית לנשים.
בקישור שצירפת יש יותר קורסים/חוגים של אומנות לחימה וקורסים ארוכי טווח ופחות מה שהתכוונתי.
אולי תוכל לכוון אותי אפילו לשמות של קורסים כאלו (אני לא מתמצאת בנושא כלל והשמות היפניים(?) כגון קורס בשיטת X לא אומרים לי דבר) ולא לגורם מסחרי שמעביר אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורסים לנשים במרכז
איטל קלונסקי22/05/2008שלום איריס
את מוזמנת ליצור קשר עם עמותת "אל הלב" (עמותה ללא מטרות רווח), טל' 077-5001217 או לאתר www.elhalev.org
בעניין קורסים בהגנה עצמית .
בברכה
איטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)