מה יותר מומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יותר מומלץ?
    מימי
    31/05/2007

אני בת 25 ורציתי לשאול ,האם כדאי אם אני נמצאת לבד במקום לא הכי ידידותי למשל כשאני חוזרת הביתה לבד בלילה, האם כדאי לדבר באותו זמן בפלפון ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יותר מומלץ?

הוספת תגובה

• מה יותר מומלץ?

רוני קליין
    01/06/2007

לדבר בפלאפון במקום "לא ידידותי"בלילה נשמע לי כמו טעות על טעות.

אם אין לך תשובה סבירה למקרה שתותקפי (ידע בהגנה עצמית) אז הרעיון לדבר בפלאפון מתוך אשליה שזה ירתיע תוקף רק מחמיר את מצבך.
    דווקא בזמן שאת חשופה לסכנה את צריכה להוריד פרופיל כלפי חוץ ולהגביר עירנות כלפי פנים.
    ללכת מהר. במיוחד במקומות ללא תאורה (תמיד עדיף לבחור מסלול מואר).

בהעדר מיומנות בהגנה עצמית את תלויה לגמרי באביזרים שעליך לשאת איתך בתיק.
    כגון:
    מיכל קטן של גז מדמיע, או שוקר חשמלי.
    וזה צריך להיות אצלך מוחזק ביד באותו אזור מועד לפורענות !!!
    אם גם זה אין לך אז תחזיקי ביד צרור מפתחות.
    תבחרי את המפתח שנראה הכי דוקרני ותתדאגי שאת סוגרת את היד על הצרור כאשר המפתח שבחרת בולט החוצה. כמו דוקרן.
    במקרה חרום שמישהו תוקף אותך את תוקעת לו את המפתח ישר לתוך העין.
    ואם חלילה פיספסת -- את בועטת לו חזק באשכים.
    בטווח קצר יותר תוקעים ברך חזקה באשכים, ובטווח אפס מועכים לו את האשכים עם כף היד.

לו היית יודעת הגנה עצמית היית צריכה לבצע עליו סידרת תקיפות עד למצב של נוקאאוט.

אם לא למדת הגנה עצמית מסודרת - אני מקווה שלפחות תוכלי לרוץ מהר אחרי שהיכאבת לו מספיק כדי שלא יתאושש מייד וירדוף אחריך.

נ.ב.
    אם את יודעת בוודאות שמשהו עוקב אחריך אז בנוסף לכל מה שכתבתי קודם את יכולה בו-זמנית:
    * ללכת מהר
    * להחזיק אביזר הגנה ביד אחת
    * להחזיק פלאפון ביד השניה ולעשות עצמך מדברת.
    המשפט הראשון שאת "אומרת" זה איפה את נמצאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה