מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגנה עצמית לבעלי בעיות רפואיותאורלי12/06/2007
(מכתב זה הגיע לאימייל שלי אך חשבתי שהוא יעניין את הפורום אז אני מציג אותו בשלמותו.
רוני קליין)
===================================
אני מורה בת 30. אני מלמדת בחטיבת ביניים. בשנתיים האחרונות נקלעתי ללא מעט מצבים בהם חששתי לשלומי ולשלום הסובבים אותי.
אני בטוחה שאתה מודע למצב האלימות בבתי הספר היום..
מזה זמן רב רציתי ללמוד הגנה עצמית.
בעייתי היא שלפני חמש שנים הייתי מעורבת בתאונת דרכים. מאז, אני סובלת מפריצת דיסק, פגיעה קלה בשיווי המשקל ופגיעה עצבית במרפק.
שאלתי היא - האם בכל זאת אוכל ללמוד סוג של הגנה עצמית? אם כן, אנא נסה לפרט עבורי..
אודה מאוד אם תוכל גם להפנות אותי למקום/אדם המתאים לצורך כך.
בתודה מראש,
אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית לבעלי בעיות רפואיות
רוני קליין12/06/2007אורלי שלום,
אני בהחלט מבין שיש לך מגבלות פיזיות.
חסר לי מידע ספציפי על המשמעות המעשית של המגבלות.
כלומר, מה בדיוק את לא יכולה לבצע.
אני הייתי מציע לך 2 דברים.
1. לברר עם רופא (אורתופד?) מה את לא יכולה לעשות, או מה יגרום לך נזק רפואי אם תנסי לבצע.
2. בלי קשר לברור הרפואי אני ממליץ לך בחום להשקיע בתחום האביזרים להגנה עצמית.
כגון:
* שיהיה איתך תמיד תרסיס גז מדמיע.
* שיהיה איתך משהו חד בצרור המפתחות שאת נושאת תמיד.
* שקית קטנה של מלח או פלפל שחור לזריה בעיניים מטווח קרוב. רצוי יותר משקית אחת.
לא הייתי שולל גם טבעת שהיא גם דוקרנית, או מחזיק שיער "תמים" שישמש כדוקרן.
פעם אפילו ראיתי עט שבפנים יש לה אולר. אם את מורה שהולכת תמיד עם עט בחולצה.
נסי לבדוק בחנויות כמו של רשת "אזימוט" או בתחנה המרכזית החדשה בת"א.
על דבר יותר רציני ומגושם כמו שוקר חשמלי הייתי מוותר בשלב זה .
תעדכני אותי מה העלת בחכתך עם הבירורים ועם החנויות לאביזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית
איטל קלונסקי26/06/2007יש אפשרות לקורסים לבעלי מוגבלויות
אפשר לברר באינטרנט ואפשר להתקשר לאל-הלב 02-6781764
[a href=http:// id=link]www.elhalev.org[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)