מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוחמה12/07/2008
שלום רב, אני סובלת מעודף משקל של כ-15 קילו. כמו כן אני מעוניינת ללמוד הגנה עצמית למען תחושת הביטחון שלי. רציתי לדעת איזה קורס הגנה עצמית מומלץ לי כדי "להרוג שתי ציפורים במכה" - גם לרזות וגם ללמוד הגנה עצמית? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין12/07/2008התשובה היא עקרונית:
כל אומנות לחימה שמתאמנים בה ברצינות ומתמידים בה לאורך זמן תעשה את שני הדברים שרצית.
אם, למשל, יש פעמיים בשבוע אימונים אז בימים שאין אימון את עושה לעצמך אימון כושר פרטי.
אם תהיי רצינית ותתמידי - התוצאות לא יאחרו להגיע.
אומנות לחימה יכול להיות הרבה דברים: ג'ודו, קארטה, ג'ו-ג'יטסו, או קוקטייל של טכניקות עם שמות כמו "הגנה עצמית", "קרב מגע" וכד'. כולם טובים בשבילך.
בקשר לירידה במשקל.
אם למעט עודף משקל את בריאה גם לפי בדיקות דם (למשל, שאין לך חריגה בשומנים או בעיה עם הכולסטרול) אז תקפידי לאכול 3 ארוחות סדירות. במיוחד להקפיד על ארוחת בוקר משביעה.
אימון גופני יתבצע לפחות שעתיים אחרי ארוחה.
לא לנשנש בין ארוחות.
וזהו.
לא צריך משהו קיצוני וקשה עם האוכל כי אנו מדברים על אורח חיים קבוע ובריא ולא על "מבצע" זמני להורדת X קילוגרמים.
את יכולה לכתוב לי לאימייל כדי לקבל מידע מפורט יותר לגבי אימונים עצמיים
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)