מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגנהדקלה18/06/2007
שלום יש לי איומים על החיים שלי והפתרון של המשטרה בעניין היה תעברי דירה... דבר שאין באפשרותי לעשות. ( בנוסף יש לי בעיות בריאות (פיברומיאלגיה שזה כולל חולשה ביידים ) כך שללמוד גודו או קרטה אני לא יכולה. בינתיים בכול יציאה מהבית אני מחזיקה קרש שחיברתי לו מסמרים בשביל שישמש אותי כהגנה למקרה הצורך ( הבעיה היא בעיקר בירידה במדרגות ששם אני נאלצת לעבור ליד הדלת של המאיים שכבר ניסה בעבר לתקוף אותי ואף איים ברצח. (בגלל שלא הסכמתי לחיזוריו.) מה עוד אני יכולה לקחת איתי להגנה שאוכל להשתמש במקרה הצורך? תודה מראש דקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה
רוני קליין18/06/2007סיפור מוזר מאד.
זקוק לעוד פרטים:
* למה אדם , שהוא שכן בבניין, יאיים על חייך רק בגלל שלא נענית לחיזוריו?
אפילו עבריינים לא נוהגים כך. ואם הוא עבריין - איך זה שהמשטרה לא מטפלת בו?
ואם הוא לא עבריין אלא חולה נופש אז גם לזה יש רשויות שמטפלות.
* מדוע את לא פונה לגורמים בכירים יותר במשטרה, או לעיתונות. (אפילו מקומון).
סיפור כזה, אם הוא נכון, עושה יחסי ציבור רעים מאד למשטרה.
"פתאום" תהיה להם מוטיבציה גדולה לטפל בשכן שלך מהרגע שתתפרסם כתבה על הנושא.
* את גרה לבד? אין מי שילווה אותך?
* הרעיון של להחזיק קרש עם מסמרים בחדר מדרגות נשמע מוגזם.
תקיעת ברך בביצים הרבה יותר אפקטיבי.
בקיצור, נסי לחשוב בכיוון שכתבתי.
בהמשך את יכולה לפנות גם לאימייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אפרט במייל ששולחת לך
דקלה18/06/2007אני מודה לך על התשובה ואפרט במייל שאני שולחת לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)