מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למנהליםשיר03/08/2008
אולי תשתפו בבקשה אותנו הגולשים במקרה אמת שקרה לכם בחיים שהייתם צריכים להשתמש בשיטות ההגנה העצמית שלמדתם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין03/08/2008שיר,
צר לי לאכזב אותך.
אין לי אף סיפור מעניין לספר לך.
למדתי קארטה במהלך 4 שנותי בתיכון אצל מורה מדהים שאסור לי לפרסם את שמו.
האיש הזה היום בן 70 !!! ועדיין פעיל !!!. ידוע לי שהוא פעמיים היה מועמד לפרס ישראל על מפעל חיים וטרם זכה.
גם לפני התיכון לא השתתפתי בקרבות אמיתיים למעט "קרבות ידידות" עם חברים.
אני תמיד ידעתי להתרחק מצרות, אך מעולם לא ברחתי ולא שידרתי פחד כשהיתה סכנה.
פעם אחת, כשהייתי בן 18, היה מצב בו צעיר חמום מוח איים על חבר שלי כשהלכנו בלילה בת"א.
הצלחתי לשכנע את הצעיר, שתפס לחבר את חולצתו,להרפות ולעזוב את המקום וכך "פיספסתי" הזדמנות להראות את כישורי....
באותה תקופה גם היה מקרה שצעיר בן גילי שמע ממני במקרה שלמדתי קארטה והוא ניסה לסגור אותנו במחסן כדי שיוכל לראות "מי יותר חזק".
התנגדתי בכל תוקף להילחם מחוץ למזרון האימונים כשזה לא מקרה של הגנה עצמית.
הבחור ויתר ועזב.
חודשיים אח"כ, כאשר ההייתי סטודנט בירושלים (ולא התאמנתי) שמעתי במקרה מחבר שמתקיימת איזה אליפות קארטה בפ"ת.
נסעתי לפ"ת כדי להשתתף באופן ספונטני.
ומי עלה מולי לקרב?
אותו בחור מהמחסן....!!!
ניצחתי אותו.
אחד הדברים הידועים במחקרים שנעשו בקרב אנסים היה שהם בחרו בחורה שמשדרת חוסר בטחון (צורת ההליכה, המבטים וכו').
אז אני לא משדר פחד. ותמיד קר רוח במצבי חרום.
אולי בגלל זה אין לי מה לספר לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)