שיעורים פרטיים באמנות לחימה כלשהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורים פרטיים באמנות לחימה כלשהי
    עידן
    20/09/2008

היי אני בן 24 מראש העין. בעקבות אירוע שאירע לאחרונה (והסתיים למזלי בצורה טובה) - התחדד אצלי הצורך בלימוד הגנה עצמית. אני בחור חזק אבל עם זאת בעל מבנה גוף צנום מאד ומראה נערי ולכן לא פעם ולא פעמיים נטפלים אלי (כמו שקרה לפני כמה ימים). קודם כל מה הייתם ממליצים לי ללמוד? כי הבנתי שכל אומניות הלחימה למיניהן דורשות שנים של השקעה (אין לי בעיה עם זה, אבל אני רוצה לראות תוצאות כלשהן בתקופה הקרובה ביותר). האם ללמוד קרב מגע? דניס הישרדות? דבר נוסף - מגבלת הזמן, אני אוכל להקדיש לנושא רק שעה-שעתיים בשבוע. האם הייתם ממליצים לקחת שיעורים פרטיים (כל עוד המחירים שפויים כמובן)? האם התוצאות יהיו מהירות יותר? ולסיום - אם יש מורים באיזור פ"ת-גבעת שמואל-קרית אונו-ראש העין-יהוד אני אשמח לדעת. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רוני קליין
    21/09/2008

עידן,
    אני שמח על התעניינותך בלימוד אומנויות לחימה לצורך הגנה עצמית.
    האפשרויות שהעלת הן מצויינות ויש עוד.
    כל אומנות לחימה שתשקיע בה ותגיע איתה למיומנות טובה (וכמובן, תהיה בכושר) תספק את הצרכים שלך.

עם זאת, בפורום זה לא מפרסמים פרטים של מורים ומכונים כי זאת פרסומת מסחרית.
    עליך לחפש בעצמך (למשל, דרך האינטרנט) את הטלפונים והרלוונטיים.
    מורים ומכונים רבים מפרסמים עצמם באינטרנט ואתה יכול להגיע למידע הזה.

אני במקומך, במקביל לחיפוש באינטרנט, הייתי משאיר טלפון או אימייל כדי שמדריכים הגולשים בפורום יצרו איתך קשר ישירות (ולא דרך הפורום).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה