מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעורים פרטיים באמנות לחימה כלשהיעידן20/09/2008
היי אני בן 24 מראש העין. בעקבות אירוע שאירע לאחרונה (והסתיים למזלי בצורה טובה) - התחדד אצלי הצורך בלימוד הגנה עצמית. אני בחור חזק אבל עם זאת בעל מבנה גוף צנום מאד ומראה נערי ולכן לא פעם ולא פעמיים נטפלים אלי (כמו שקרה לפני כמה ימים). קודם כל מה הייתם ממליצים לי ללמוד? כי הבנתי שכל אומניות הלחימה למיניהן דורשות שנים של השקעה (אין לי בעיה עם זה, אבל אני רוצה לראות תוצאות כלשהן בתקופה הקרובה ביותר). האם ללמוד קרב מגע? דניס הישרדות? דבר נוסף - מגבלת הזמן, אני אוכל להקדיש לנושא רק שעה-שעתיים בשבוע. האם הייתם ממליצים לקחת שיעורים פרטיים (כל עוד המחירים שפויים כמובן)? האם התוצאות יהיו מהירות יותר? ולסיום - אם יש מורים באיזור פ"ת-גבעת שמואל-קרית אונו-ראש העין-יהוד אני אשמח לדעת. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין21/09/2008עידן,
אני שמח על התעניינותך בלימוד אומנויות לחימה לצורך הגנה עצמית.
האפשרויות שהעלת הן מצויינות ויש עוד.
כל אומנות לחימה שתשקיע בה ותגיע איתה למיומנות טובה (וכמובן, תהיה בכושר) תספק את הצרכים שלך.
עם זאת, בפורום זה לא מפרסמים פרטים של מורים ומכונים כי זאת פרסומת מסחרית.
עליך לחפש בעצמך (למשל, דרך האינטרנט) את הטלפונים והרלוונטיים.
מורים ומכונים רבים מפרסמים עצמם באינטרנט ואתה יכול להגיע למידע הזה.
אני במקומך, במקביל לחיפוש באינטרנט, הייתי משאיר טלפון או אימייל כדי שמדריכים הגולשים בפורום יצרו איתך קשר ישירות (ולא דרך הפורום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)