מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשירלי30/11/2008
שלום רב, אני בת 25, גרה בפלורנטין בתל אביב, וממפחדת לחזור בחושך הביתה. אפשר לקבל טיפים כיצד להתגונן אם מישהו יתקוף אותי? אמרו לי משהו עם מפתח בין האצבעות. מה זה אומר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין30/11/2008אם יש לך רק צרור מפתחות אז את מחזיקה אותו באגרוף סגור כאשר המפתח הכי חד בצרור (בד"כ של האוטו) בולט החוצה כמו דוקרן.
אם תוקפים אותך את תוקעת את זה ישר לעין שלהתוקף !!!!!!!!!
מעבר לזה את יכולה לרכוש בחנויות מיוחדות וכן ברשת אזימוט אביזרים שונים כגון:
שוקר חשמלי
תרסיס גז מדמיע
תרסיס פילפל
או דוקרן כזה או אחר.
האביזר צריך להיות לך מוכן ביד כאשר את במקום מסוכן !!!! לא בתיק.
בסופו של דבר אני ממליץ לך בנוסף לאביזרים ללמוד הגנה עצמית.
התרסיסים מיועדים לפנים של התוקף. מרחק של מטר עד 2 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איטל קלונסקי01/12/2008הי שירלי
מה שרוני כותב זה נכון גם ביחס לטיפים אבל גם ביחס ללקחת קורס בהגנה עצמית
אני מאמינה שהקורסים נותנים המון בטחון עצמי ואסרטיביות וזה נותן את הפתח למצוא את הפתרונות לבד ולהאמין שאת מסוגלת להכל
אני חושבת שביחס לכל מיני מוצרים להגנה עצמית יש תחליף כגון: גז מדמיע - דאודורנט
בעצם כל מה שאנחנו מחזיקות בתיק יכול לשמש אותנו- אם זה פצירה או עט או אפילו כרטיס אשראי
על הכל מדברים ולומדים בקורס לכן חשוב לעבור אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)