מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליד הכניסה לביתשולי25/07/2007
אני גרה בשכונה לא ממש טובה בבית קרוב לכביש ראשי ככה שאני לא פוחדת יותר מדי. הבעיה מתחילה כשאני נכנסת לבניין כי הוא לא מואר ואין דלת עם אינטרקום. את המדרגות אני עולה בריצה אבל אז כשאני מגיעה לדלת אין לי מה לעשות חוץ מלעצור ולפתוח אותה ואני נורא פוחדת שמישהו יתחבא בחדר מדרגות וינצל את הרגע הזה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליד הכניסה לבית
רוני קליין25/07/2007במקום לפחד מהחושך צריך לגרש את החושך.
דואגים שתהיה תאורה בחדר מדרגות וליד הכניסה לחדר המדרגות.
ואם יש השהייה לתאורה עד שהיא נכבית אז דואגים שההשהייה תהיה ארוכה מספיק כדי שאחרון הדיירים יגיע לדירתו בנחת.
אם אין לכם ועד בית שיטפל בזה ושאר והדיירים לא משתפים פעולה - אז תדאגי להביא בעצמך חשמלאי.
אין לך ברירה.
המינימום שאת חייבת מיידית לטפל זה התאורה בקומה שלך.
בנוסף, את חייבת ללכת בחדר המדרגות עם אמצעי הגנה כלשהו המוחזק ביד.
* תרסיס קטן. גז מדמיע או תרסיס אחר כלשהו.
* דוקרן קטן. למשל מפתח עם שפיץ המוחזק ביד. משהו שנראה תמים (לא סכין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)