מבקשת המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצה
    נורית
    27/07/2007

הי,
    אני ליאת, בת25.
    תמיד רציתי ללמוד אמנות לחימה כולשהי, אבל בכל פעם דחיתי את זה, מחשש שזה לא יתאים לי ולא יתרום לי באמת.
    הסיבה היא כזאת: אני מאוד שמנה, ולכן לא אוכל "לנטרל אוייב ולברוח מהסכנה"... אני לא רצה מהר. למעשה - אני בקושי רצה בכלל.
    גם הקואורדינציה ושיווי המשקל אצלי על-הפנים (מאז ומתמיד, לא יודעת למה), ויש לי קצת גמישות יתר בידיים וברגליים.

מה שכן, אני בחורה די חזקה...
    אולי לא חזקה בהשוואה לגבר ממוצע, אבל חזקה מאוד בהשוואה לנשים אחרות.

השאלה היא - האם במצב שלי יש טעם לנסות ללמוד אמנות לחימה כולשהי? האם יש סיכוי להגיע להישגים בסיסיים כלשהם בתחום? (ובבקשה אל תגידו לי שזה יפתור לי את בעיית המשקל... זה לא. אני מתכוונת - האם כדאי לי להתחיל ללמוד את התחום בהנחה שאני אשאר כפי שאני מבחינת השמנה, כי ההשמנה שלי לא תלויה באוכל וספורט).
    אם כן - איזו אמנות לחימה מומלצת על ידייכם?
    תודה שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת המלצה

הוספת תגובה

• מבקשת המלצה

רוני קליין
    27/07/2007

לאור המצב שתיארת הכיוון ההגיוני בשבילך צריך להיות היאבקות או איגרוף.
    מדובר בשיטות לחימה מערביות הנותנות עדיפות ברורה למאסה וכוח.
    סוף סוף משקלך העודף יביא לך תועלת !!!

תכל'ס תצטרכי לבצע בדיקות מקיפות באינטרנט ודפי זהב.
    הענפים האלה אינם פופולריים בישראל, ובטח לא לנשים - אבל כדאי לך להיות נחושה בחיפושים ומאוחר יותר באימונים..
    ייצא לך הרבה להתאמן מול גברים. אולי רק מול גברים.

אגב, אם לא ראית את הסרט "מליון דולר בייבי" - עכשיו זה הזמן לראות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

איטל קלונסקי
    29/07/2007

כיוון של האבקות קלאסי או חופשי בהחלט יכול להיות דרך טובה. האם את מאזור המרכז? או ירושלים? צפון? דרום? לפי האיזורים אני אוכל להמליץ לך על מקומות.
    מה שעוד יכול להתאים לך זה קרב מגע כי לא חייבים כושר מטורף או לדעת לרוץ (למרות שזה עוזר) והכושר מגיע עם הזמן לפי היכולת וההשקעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה