רוני שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני שלום
    אני
    13/02/2009

ראשית כל, אני מתרשם מהתשובות שלך לפונים. רציתי להביע את הערכתי לרצינות שלך. ועכשיו לנושא: אני מתמודד עם שילוב של כמה נכויות פיזיות, ומעולם לא עסקתי באמנות לחימה. אולי נוכל להיפגש פנים אל פנים, ולראות אם אוכל ללמוד אצלך?. ואם תחליט שלא, אולי תוכל להפנות אותי למורה אחר?. להתראות סנסאיי. שלך, פרפר נחמד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוני שלום

הוספת תגובה

• פתאום אני קולט...

אני
    13/02/2009

שלפי המחשב, שלחתי שאלה לאיטל (מי זה?) תחת הכינוי "פרפר נחמד". ובכן, לא שלחתי. איני יודע למה נכתב שכן שלחתי. נסתרות דרכי עולם המחשבים. וגם השאלה ההיא, שכאמור לא שלחתי, בהן צדק, נראית לי מעט מוזרה. לא שזה ענייני. ושוב, אשמח לתשובה על השאלה שאכן שלחתי לרוני, לגבי האפשרות שלי כנכה לפגוש אותו וללמוד אצלו. כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני קליין
    13/02/2009

בהרבה מקרים אפשר לעקוף נכות וללמוד אומנויות לחימה.

דבר איתי בשעות היום

052-3227801

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה