קרב מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרב מגע
    ימ"ס איו"ש
    01/08/2007

שלום ותודה רבה על העזרה

למדתי פעם קרב מגע כמה מפגשים כרגע אין ביכולתי להמשיךךךך השאלה היא עם אני יוכל להתאמן לבד על אגרופים לפנים ,לוקיקים ,בעיטות ולהגיע לרמה גבוה למרות שאני לא לומד עם מורה ?(המטרה היא לימוד הגנה עמצית לרחוב ולהגיע ליכולת של הגנה במצבים שונים )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרב מגע

הוספת תגובה

• קרב מגע

רוני קליין
    02/08/2007

לצערי, כמה מפגשים של קרב מגע זה לא משהו רציני.

אם אין לך אפשרות כעת להתאמן עם מורה ויריבים אז הקצת שאתה יכול זה להתאמן לבד.
    אבל זה רק כדי להיות בכושר פיזי. זה לא במקום הכשרה אמיתית להגנה עצמית.

הבעיה היא שלא הספקת לרכוש ידע ונסיון.
    אם היה לך ידע ונסיון אז אימונים עצמיים היו יעילים יותר ולא גורעים מיכולתך אלא מוסיפים לה.

ידוע הסיפור על הלוחם היפני אויאמה שפרש מחיי חברה והתבודד שנה וחצי באיזור יערות כדי לחשל את גופו ורוחו (זה קרה בסוף שנות ה-40)
    כשחזר לחברה הוא היה בלתי מנוצח וזכה בכל האליפויות של יפן
    אבל הוא עשה זאת לאחר שנים רבות של הכשרה מקיפה בג'ודו וקארטה !!!!
    האימונים בהתבודדות הפכו את גופו ורוחו לבלתי מנוצחים.

לך אין את הידע המוקדם, ובוודאי אין לך כלים לחישול רוחני. כך שאימונים לבד זה עבור כושר גופני בלבד.

דאג בהזדמנות הראשונה להצטרף לאימונים סדירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון לבד

איטל קלונסקי
    05/08/2007

אני מאמינה שכמה שעורים בקרב מגע (אם אכן זו שיטת קרב מגע ולא רק משהו הנקרא כך) בהחלט יכולים לתת ידע בסיסי לאגרופים ובעיטות אבל הדרך עוד די ארוכה בכל מקרה אימון אישי הוא תמיד טוב אבל במקביל צריך הדרכה והכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה