מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים כחולים מקרב מגעמרי12/08/2007
הבת שלי בת 15 ולומדת קרב מגע ומאוד נהנית מזה. אני נהנית מזה פחות כי היא חוזרת מהשיעורים עם סימנים כחולים ואני פוחדת שהיא עושה נזק לעצמה דווקא בגיל שהיא גודלת, שבסוף יהיו לה בעיות בעצמות או יגרם לה נזק בלתי הפיך אחר. היא לא מוכנה לשמוע על להפסיק, יש אולי שיטה אחרת, פחות אלימה, או דרך שהיא לא תצא פצועה מכל אימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים
רוני קליין13/08/2007מרי,
סימנים כחולים הם חלק בלתי נפרד ממי שמתאמן באומנויות לחימה.
איפה שיש קרבות יש סימנים כחולים.
הצד החיובי:
זה מוכיח שבתך מתאמנת ונלחמת באופן רציני. כל הכבוד לה !!!
הצד השלילי:
אין באמת צד שלילי. סימנים כחולים הם רק מטרד. תוך כשבועיים הם עוברים מעצמם..
ואז באים סימנים כחולים חדשים וגם הם נעלמים מעצמם.
הם לבדם לא גורמים לנזק ממשי.
נזק אמיתי זה רק במקרה נדיר של שבר. וגם אז בד"כ הנזק זמני.
אגב, לא כל סימן כחול מלווה בנפיחות זה שבר.
מנסיון, לא לרוץ לרופא בכל פעם.
רופאים שהם לא אורתופדים יכולים לשלוח ללא צורך בצילומי רנטגן מיותרים.
כאשר יש שבר - יש כאבים במשך הלילה שלא נותנים לישון.
זה נדיר ביותר ולכן ממש לא צריך לדאוג מראש.
תחשבי חיובי: לכל זה יש תכלית ראויה - רכישת מיומנות מצילה חיים.
לסיום:
כדי באמת לעשות משהו מועיל נסי לבדוק אפשרויות רכישה של מגינים.
קיימות חנויות שמתמחות בזה.
זה יצמצם את הסימנים הכחולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגינים
עמית05/03/2008האם אתה יכול לתת לי שם של חנות שמוכרת? גם אני צריך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים כחולים
איטל קלונסקי19/08/2007כמו שרוני אומר אכן אין באמת צד שלילי אם הבת נהנית וטוב לה. אני רוצה להרגיע אותך ולספר לך שעברתי את אותו הדבר בדיוק !! הייתי חוזרת הביתה מאושרת וכואבת.
אמא שלי לעומת זאת לא היתה כ"כ מאושרת וכל פעם שהייתי חוזרת עם סימנים כחולים היא היתה אומרת: "את לא חוזרת לשם יותר , תראי איך את נראית...." וחזרתי וזה עבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)