עצות מה להגיד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות מה להגיד?
    אגניה
    14/08/2007

יש מישהו מהעבודה שלי שמלווה אותי לכיוון הבית כשאנחנו מסיימים לעבוד באותה שעה בערב. אני מנסה להתחמק אבל לא תמיד הולך לי ויש לי הרגשה לא נעימה לידו, יש לו מבט בעיניים שמלדיק לי אורות אדומים. יש לכם עצה מה אפשר להגיד כשאני לא מצליחה להתחמק כדי להרתיע אותו מלהתקרב אלי, או מה להגיד אם חלילה הוא ינסה לגעת בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות מה להגיד?

הוספת תגובה

• עצות מה להגיד

רוני קליין
    15/08/2007

חסר לי פרטים.
    את רווקה?
    יש לך חבר?
    איך היחסים שלכם בעבודה?
    מה את משדרת לו כשאתם הולכים ביחד הביתה?

מבט שמדליק אורות אדומים זה לא מספיק.
    רוב הגברים במצב כזה (אם אין לך מראה דוחה, או חזות מאיימת) יפנטזו על סקס.
    חלק מהם גם ינסו לנקוט צעדים כדי לממש את הפנטזיה.

בקיצור, את צריכה לספק מידע נוסף כדי שאדע איך אפשר לצנן את ההתלהבות שלו.

בכל מקרה, בלי קשר לבחור המסויים הזה, תמיד כאשר מישהו שאת לא מעוניינת בו נוגע בך או מטריד אותך מינית את חייבת להביע מסר מהיר וחד משמעי שאת לא מעוניינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה להגיד

איטל קלונסקי
    19/08/2007

קודם כל זה שאת מתייחסת לאורות האדומים שלך זה מצויין כל הכבוד!!
    את לא צריכה ללכת רחוק כל מה שצריך לומר לו שאת לא מעוניינת בליווי שלו. טוב לך ללכת בלעדיו.
    ואם הוא ימשיך לדחוק ולנסות לשכנע אותך, פשוט תאמרי לו שילך או לחלופין שיתרחק ממך עכשיו!! ואת יכולה לחכות עד שהוא הולך ואז ללכת הביתה. חוץ מזה כל דבר שתגידי שנובע מתוך הקול הפנימי שלך ותגידי את זה בצורה ברורה ולא משתמעת לשתי פנים מן הסתם יעשה את העבודה.
    אל תוותרי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה