לימודי קרב מגע או אומניות לחימה עם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי קרב מגע או אומניות לחימה עם
    מישהו
    18/05/2009

שלום,
    עקב בעיית פלטפוס מסויימת שמשפיעה על המראה החיצוני האסטתי של הכף רגל(סוג של עיוות)
    אני נמנע מללכת ללמוד אומניות לחימה וכדומה מפני הבושה.

רציתי לשאול האם ישנם קורסים או שיטות לחימה שבו הקורס נעשה עם נעליים ולא יחפים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליומוד קרב מגע או אומנויות לחימה

איטל קלונסקי
    18/05/2009

שלום רב!

בעיות פיזיות שונות שמתרחשות בגופינו לא אמורות להפריע לנו ללמוד אומנויות לחימה שונות . מנסיוני הרב , יש הרבה אומנויות לחימה שפתוחות למגבלויות פיזיות שונות ואין שום בעיה להתאמן . באומנות הלחימה שאני עוסקת ניתן להתאמן גם בנעלים מיוחדות ואני יודעת שגם באומנויות שונות אחרות .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מישהו
    18/05/2009

עיקר השאלה שלי לא דיבר על הנושא הפיזי אלא על הנושא הנפשי - פשוט אני מתבייש להתאמן יחף.
    ולכן שאלתי האם ישנם שיטות או קורסים שניתן ללמוד(ושכולם לומדים) לא יחפים

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומנויות לחימה עם נעליים

רוני קליין
    18/05/2009

* איגרוף

* האבקות (כל הסיגנונות)

* קונג פו (כל הסיגנונות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגרי

שלום
    20/05/2009

אני אומר שתשים את הבושה בצד ותתאמן במה שאתה מתחבר אליו. בושה לא מספיקה כדי לעשות לך מוטיבציה להתאמן במשהו שאיננו "כוס התה" שלך. אם אפשר גם וגם, סבבה.

אם אתה ירושלמי, אתה מוזמן לשיעור אצלי. אנחנו מתאמנים באותם בגדים שאנחנו הולכים אתם ברחוב, כולל נעליים, ומתמקדים מאוד בהגנה עצמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה