מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שמי מיכלמיכל07/08/2009
אני עובדת בנתב"ג ויש משמרות שאני מחכה בשעות הקטנות של הבוקר להסעה
ובשעות הקטנות של הבוקר חוזרת הבייתה אצלנו בנתב"ג הביקורת קפדנית ואי אפשר להגיע עם אמצאי הגנה ואני כרגע סטודנטית ואני לא יכולה להרשות לעצמי ללמוד הגנה עצמית כי אני מממנת לעצמי לימודים מה אוכל לעשות? אודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין08/08/2009לא ברור לי איזה אמצעי הגנה אסור שיהיה לך.
תרסיס גז (מדמיע או פילפל)
שוקר חשמלי.
כל גוף חד המוחזק ביד.
כל תרסיס מבושם ועד הדברה יכול להיות טוב כשמרססים אותו לפנים.
מפתח ארוך וחד במחזיק המפתחות. אותו את מחזיקה קבוע ביד בזמן שאת עומדת לבד.
או כל דבר יצירתי שיכול לעשות נזק.
את יכולה גם להתקשר אלי להתייעצות.
052-3227801* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מה שקשור לאמצעים להגנה עצמית
מיכל08/08/2009מפני שמחרימים אצלינו כדי שלא ישדדו כסף או משהו
אבל עצת המפתחות עזרה לי תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה עצמית
אמירה בר-שלום09/08/2009שלום מיכל
כמו שידידי רוני כתב לך כל דבר כמעט שנמצא עלייך יכול לשמש ככלי הגנה כמו: פאלפון , מפתחות, כל דבר חד שעלייך או בתיק , אך כל אלו צריכים להיות נגישים ברגע של התגוננות . יש לך גם את אחד הדברים החשובים ביותר וזה ה"קול" שלך , צעקה חזקה וקריאה לעזרה בהחלט יכולים לעזור .
ידוע לי שבעמותת "אל הלב" נותנים מלגות לנשים שרוצות לעבור קורסים של הגנה עצמית, את יכולה לבדוק באתר שלהם .
אמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)