מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם גז מדמיע בצורת אקדח חוקי בארץע15/08/2009
שלום,
למרות שחיפשתי לא מצאתי תשובה.
האם גז מדמיע בצורת אקדח חוקי בארץ (למטרות הגנה עצמית כמובן)?
באתרים שמוכרים אותו רשום שכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקדח גז להגנה עצמית
מיכאל13/06/2016רוני שלום
אקדח הגז שאנחנו משווקים הוא היחידי בארץ שמאושר על ידי משטרת ישראל כל שאר אקדחי הגז שמוכרים באתרים בחניות דמוי אקדח בצבע שחור לא חוקיים
אקדח הגז ליידי גין הוא נגיע בצבעים ורוד כחול יש לו צורה של אקדח אבל שונה בצורה משאר האקדחים שאנחנו מכירים .
תודה מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גז מדמיע בצורת אקדח חוקי בארץ - תגובה
רוני קליין20/08/2016גז מדמיע או תרסיס פלפל בצורה של אקדח הוא חוקי למטרות של הגנה עצמית.
כל מה שאתה קונה ברשת של ריקושט זה חוקי.
אחרת ריקושט כבר מזמן היתה נסגרת.
מה שחשוב מבחינה משפטית זה עניין של הגנה עצמית.
מישהו צריך לתקוף אותך כדי שתהיה הגנה עצמית.
התגובה צריכה להתאים לאיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני קליין15/08/2009גם לדעתי התשובה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני תודה! כאיש מקצוע מה דעתך על...
ע15/08/2009אביזר שכזה לצרכי הגנה עצמית.
האים הוא מהווה יתרון או חיסרון בהשוואה לגז מדמיע בצורתו הקונבנציונאלית?
התחושה שלי שהוא עשוי לספק הרתעה גדולה יותר אך גם לסכן כי יחשבו שמדובר באקדח אמת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני קליין15/08/2009אני לא הייתי מוטרד ממה שיחשבו התוקפים
אלא ממה שיחשבו אנשי הבטחון.
ייתכן שתצטרך לתת הסברים כל פעם
ויעכבו אותך בביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה דעתך?
ע15/08/2009כדאי להסתפק בקונבנציונאלי?
אני דווקא חשבתי שגם באירוע תקיפה מישהו שרואה מהצד עשוי להגיב כלפיי בירי כי יחשוב שאני מחבל או דבר מה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)