שאלה לאייטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאייטל
    דנה
    03/09/2007

אתמול הייתי במועדון ונתתי לבחור שנצמד אליי ברך בביצים...הבחור התפתל אולי 20 דקות ובקושי עמד על רגליו רציתי לדעת אם הוא יתאושש מזה מהר או שיהיו לו כאבים ..?והאם לדעתך בעיטה בביצים היא פתרון טוב..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאייטל

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

איטל קלונסקי
    04/09/2007

אני שמחה מאוד שהגבת אם לא עזרו בקשות ודרישות בעיטה כזו בהחלט פתרון ואל תדאגי הוא יתאושש מזה אם נצא מנקודת הנחה שהוא אדם בריא גם אם יהיו לו כאבים זה בסדר כי עכשיו הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מציק למישהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאייטל

דנה
    04/09/2007

תודה על התשובה........רציתי גם לדעת אם את מכירה עוד נשים שפעלו כמוני[בעיטה לביצים]כי חלק מהחברות שלי אמרו לי שהגזמתי והייתי צריכה לנהוג אחרת..ומה את היית עושה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

איטל קלונסקי
    05/09/2007

אני לא מכירה אישית מישהי אבל מחברה שמעתי על אחת
    אני הייתי קודם מנסה דיבור - לדרוש להתרחק - להזהיר ואז מאוד הגיוני שהייתי פועלת כמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה