כח בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כח בידיים
    אסתי
    09/09/2007

הי, וכל הכבוד על הפורום היפה!
    אני מאז ומתמיד הייתי חלושה ורזה, והחלטתי להתאמן באופן ביתי וחובבני לגמרי בקצת איגרוף ובעיטות- האם זה בכלל רעיון טוב או שעדיף באופן מבוקר ומודרך (אין לי ממש זמן לזה).
    חשבתי בכיוון של איגרוף סתם באוויר עם משקולות ביד, ובעיטות ועבודה על גמישות ברגליים. קראתי גם שחשוב למתוח גידים ביד לפני פעילות כזאת ולא הבנתי בדיוק איך, ואם אגרוף ישפיע על כאבי פרקים קלים שמופיעים אצלי כשאני מחזיקה משהו חזק בכח, בעיקר באצבעות.
    אם יש לכם טיפים אחרים לבניית כח (גם בבעיטות- איזה שריר משפר הרמת ברך?) אני אשמח.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כח בידיים

הוספת תגובה

• כח בידיים

איטל קלונסקי
    09/09/2007

תודה על המילים החמות
    וטוב מאוד שהחלטת להתאמן להיות חלשה (לדעתך) ורזה לא פוגם ביכולת אבל אני ממליצה להתאמן בצורה מסודרת עם פיקוח אם זה במועדון כלשהו ואם זה עם מאמן אישי מכוון שאפשר להזיק לגוף אם לא פועלים נכון. אחרי זמן מה אפשר להתאמן גם לבד
    במקום מסודר ידעו לתת לך את הדרך המתאימה בדיוק בשבילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כח בידיים

רוני קליין
    09/09/2007

אסתי שלום,

לצערי, את משקיעה בכיוון הלא נכון.

אם את רוצה לרכוש יכולת להגן על עצמך - את חייבת ללמוד את זה ממדריך !!!!!!
    ואת חייבת להתאמן ולתרגל מול יריב.
    אי אפשר ללמוד ביעילות הגנה עצמית לבד כאשר אין ידע ונסיון קודם.
    את חייבת למצוא זמן לזה. 2 שעורים בשבוע למשך שעה.

גם האימונים שאת עושה בבית אינם עוזרים לך לנושא הגנה עצמית אלא, במקרה הטוב, לכושר גופני בלבד.
    אימונים כאלה יכולים להיות רק כהשלמה ללימודים מסודרים ממורה ואימון מול יריב.
    בלי ידע ונסיון קודם גם ספרים לא יעזרו לך.

חוץ מזה, לידיעתך, מעבר ללימוד ואימון טכניקות את צריכה לפתח כושר ספציפי למטרה.
    לדוגמא, אם את רוצה שתהיה לך מכת אגרוף חזקה את חייבת להכות שק איגרוף.
    אימון עקיף של משקולות והתעמלות לא יביאו לך לתוצאות מספיקות לצורך מכת אגרוף חזקה..

את יכולה ליצור קשר ישיר איתי(052-3227801 בשעות היום) ואוכל להסביר באופן יותר טכני את נושא האימונים הפיזיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה