מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 לפני צבא.. רוצה ללמודזה אני15/09/2007
היי,
אני בן 18 ועוד חצי שנה +- אני מתגייס..
אני בכושר די גרוע אך אני מחפש כרגע חדר כושר כדי שאוכל להעלות את הכושר שלי.
בנוסף אני מעוניין ללמוד אומנות לחימה, אך יש לי 2 חששות עיקריים.
1) למדתי לפני כמה שנים הישרדות והגעתי לחגורה ירוקה.. הבעייה שלי שהייתה לי שם היא שאני ממש מפחד לקבל את המכות, כלומר אני יותר בורח מאשר נלחם. יש לכם אצות איך לעבוד על הבעייה הזאת?
2) אם אני ילך עכשיו ללמוד אומנות לחימה, חברי לקבוצה יהיו ברמה הרבה יותר גבוהה ממני.. יווצר מצב שאני יקבל הרבה מאוד מכות בלי לדעת איך להחזיר.
האם יש אפשרות לבקשר להיות אם קבוצה של מתחילים?
ושאלה אחרונה.
האם יש טעם בכלל ללכת ללמוד אם אני מתגייס בעוד חצי שנה? אני רוצה להשתפר וככל הנראה אני גם אתגייס ליחידה מובחרת ששמים בה דגש על קרב מגע.. (אני לא רוצה סתם לקבל מכות בלי לדעת להחזיר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 18 לפני צבא
רוני קליין15/09/2007כמו שאי אפשר ללמוד לשחות בלי להירטב כך אי אפשרת ללמוד אומנויות לחימה בלי לחטוף מכות.
אבל הבעיה באומנויות לחימה יותר קטנה כיון שיש פתרונות לצמצם את המכות ע"י חסימות יעילות, וכן לחזק את הגוף כדי לדעת לספוג אותן.
במקביל האימונים יחזקו את כושר ההתקפה שלך ומהירות התגובות שלך - וגם זה יצמצם את כמות המכות שתספוג.
אתה חייב ליצור קשר במחשבה שלך בין אימונים לבין מיומנות הגורמת להפחתת המכות.
חטפת הרבה מכות?
סימן שאתה לא מיומן מספיק כי לא התאמנת מספיק. אז מגבירים את האימונים.
אתה תרגיש מייד את הקשר בין שיפור היכולת לשיפור יכולתך להתמודד מול מכות. וזה יעלים בהדרגה את החששות שלך מפגיעת המכות.
פעם המורה שלי לקארטה אמר לנו שאנחנו נדע באמת אם אנחנו טובים כאשר נזמין את כל הערסים של השכונה לקרבות אימון בהם הם תוקפים ואתה רק מתגונן !!!!
אם אתה עומד בזה - הגעת לרמה הנדרשת.
ודבר אחרון:
ההגנה הטובה ביותר היא התקפה.
תיזום התקפות
בזמן שאתה תוקף אתה לא מאפשר ליריב לתכנן ולבצע התקפות עליך !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)