מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקר חשמליאתי22/10/2009
הלכתי לחנות לכלי נשק וקניתי שוקר חשמלי מסיבות ששמורות עימי. קניתי שוקר מסוג power max 669 ושאלתי מיועדת רק לאלה שיש בידיהם את אותו השוקר בדיוק. רציתי לדעת עד כמה הוא שווה השוקר החשמלי הזה והאם לא ביזבזתי 450 שקל לחינם. ואולי אחדד את שאלתי רציתי לדעת עד כמה הוא מרתיע אנשים שיכולים ליתקוף אותי ומה למעשה מידת הנזק שהוא יגרום להם ? האם הם ישותקו לכמה דקות? האם הם לא יזוזו? האם הם יפלו על הריצפה? שאלתי היא למעשה מה השוק החשמלי שאתן להם יגרום להם, וזאת בישביל לדעת אם אכן הם יהיו במצב שהם לא יוכלו לעשות לי כלום, ואני אוכל לברוח?
דרך אגב אני שואלת את זאת כי יש כמה אנשים שאני מאויימת על ידיהם מאחר ולדעתי הם פסיכוטים ובמקום להיות באישפוז הם מחפשים כול הזמן להציק לי ולמישפחתי. הם חושבים שאני ומשפחתי צריכים להיות הקורבנות שלהם ולכן החלטתי להחזיר להם.
מבקשת רק ממביניי עיניין לענות לי.
ומי שלא מבין בזה שלא יענה בבקשה כי דברי אינם מופנים אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקר חשמלי
רוני קליין22/10/2009העתקתי לכאן מה שכתוב באתר "למטייל"
שוקרים חשמליים
שוקר חשמלי הוא מכשיר חשמלי נייד היכול לשגר זרם חשמלי בעל זרם חזק ביותר (50,000-400,000 וולט) ובעוצמה נמוכה (1-4 מיליאמפר), ע"י מגע בגוף למשך מספר שניות. זרם זה גורם לכאב חד ולהתכווצות שרירים חזקה ולא רצונית היכולה להמשך מספר דקות (עד 15 דקות) תלוי בעוצמת המכשיר, המגע עם העור ויכולת ההתנגדות של הנפגע. הזרם לא גורם לנזק בלתי הפיך או ארוך טווח. גם אם התוקף נוגע במפעיל השוקר הזרם לא חוזר אל המפעיל. נשיאת המכשיר חוקית בארץ ולא נדרש רשיון כלשהו. במגע עם גוף לא נשמעים קולות התפרצות הזרם אשר נשמעים בהפעלה באויר. מקור האנרגיה לשוקרים הוא סוללות. בדר"כ סוללה של V9 ובשוקרים החזקים 2 סוללות. אפשר להשתמש גם בבטריות נטענות. השוקר יעיל יותר במגע לגוף ולצוואר מאשר במגע עם הזרועות והרגליים.
הוראות בטיחות
שימוש בשוקר על אדם לא גורמת באופן ישיר לפגיעה ארוכת טווח, אבל שימוש שלא למטרות הגנה עצמית תחשב לתקיפה, והינה עבירה פלילית. אין צורך להסס להשתמש בשוקר בסיטואציה של הגנה עצמית כנגד מתקפה או איום פיזיים, אבל אסור בשם פנים ואופן להשתמש בו בכל סיטואציה אחרת.
שוקר החשמלי לא יהיה יעיל כלל אם הוא לא יהיה בטווח גישה מיידי, וצריך גם לתרגל את הגישה המהירה אליו, וגם את הדרך להשתמש בו (על יבש ללא הפעלה אמיתית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)