הליכה בכביש לעומת על מדרכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה בכביש לעומת על מדרכה
    נוני
    22/10/2009

שלום שלום.

שמעתי מחברה שלי שלימדו אותה שאם וכאשר היא מותקפת בלילה על ידי גבר, מוטב לה להימלט לכיוון על הכביש, היכן שיש אור מפנסי הרחוב, מאשר למדרכה, שם לעיתים העצים מסתירים את האור. האם זו אכן המלצה בריאה, או מסוכנת עקב המכוניות הרבות והתנועה שעל הכביש?

תודה וסופ"ש נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שתיזהר רק לא להידרס מהמכוניות שעל

אתי
    22/10/2009

הכביש. העניין הוא ששני הדברים ניראים לי מסוכנים כאחד ולכן אני הייתי ממליצה לה בימקום לרוץ לכביש דבר שעשוי להביא להידרסות פשוט לקנות שוקר חשמלי טוב שירתיע את התוקף בכול מקום בו תימצא. כך שבימקום לרוץ לכביש היא תוציא את השוקר החשמלי ותחשמל את התוקף. לא יותר פשוט? ויותר חכם? מאשר לרוץ לכבישים מסוכנים?
    ודרך אגב את יכולה להציץ בהודעה הקודמת שלי, ובה רשמתי על שוקר חשמלי שקניתי ,רשמתי את סוגו והוא כ-600000 וולט משהו כזה ואני מאמינה שהוא טוב. ואני מחכה גם לתגובות של אנשים פה לגבי מידת יעילותו של השוקר כך גם תוכלי לדעת עד כמה הוא טוב, למרות שהמוכר אמר לי שהוא טוב מאוד ,כך שאני מאמינה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה