מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 5טלי18/09/2007
שלום,
אני אם לילד בן 5 שהוא ילדון רזה, לפלפוני וחלשלוש והייתי מעוניינת שהוא יעשה קצת התעמלות ואמרו לי שג'ודו או קראטה יתאים לו לבטחון העצמי (כי הוא ביישני ונחבא אל הכלים). השאלה שלי אם זה לא יעשה את ההיפך ויסגור אותו ויראה לו כמה הוא חלש??
יש כמהדברים שעליי לציין
**הוא אצל מרפאה בעיסוק שגם עושה לו תרגילי מוטוריקה גסה.
** במשך כמה חודשים הוא היה בחוג שחיה ואולי נמשיך גם בקיץ הבא.
** יש לו פלטפוס גמיש והוא צריך מדרסים (אם זה קשור בכלל....).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 5
רוני קליין18/09/2007א. לדעתי לילד בן 5 מתאים ג'ודו כמו כפפה. קארטה יתאים בעוד כמה שנים.
ב. ברור שאימונים יגבירו לו את הבטחון העצמי. אין מצב שזה יחמיר חוסר בטחון עצמי.
ג. פלטפוס אינו מונע אימונים (המתקיימים ללא נעליים). גם לי יש פלטפוס. ולא היו לי שום מגבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 5
איטל קלונסקי19/09/2007אני רוצה להוסיף שכל דוג'ו (מכון) שמלמד ילדים מהגיל הזה יכול להתאים לו
אני לא מורידה מערך הג'ודו אני חושבת שזה יהיה לו מצויין אבל יש המון אפשרויות ולא כדאי לשלול אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)