ללמוד עם בנות או בקבוצה מעורבת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד עם בנות או בקבוצה מעורבת?
    שיר
    19/09/2007

יש לי דילמה: אני רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה וכשביררתי קצת ראיתי שיש גם קבוצות של נשים וגם קבוצות מעורבות. נראה לי שבקבוצת נשים אולי ארגיש יותר בנוח והן יהיה ברמה שלי, אבל מצד שני, במציאות מי שיכול לתקוף אותי זה אשה ולא גבר.
    מה אתם מציעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללמוד עם בנות

רוני קליין
    19/09/2007

כיון שהסכנה מתקיפת גבר גדולה יותר וסבירה יותר אז את צריכה להתאים את עצמך לבעיה ולא להיפך.

קבוצה על טהרת נשים (כשיש אלטרנטיבה) יכול להיות מתאים לנשים חרדיות או חילוניות חרדניות יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללמוד עם בנות

איטל קלונסקי
    23/09/2007

מנסיון שלי ללמוד עם בנות בהחלט עונה על הבעיה גם אם בסופו של דבר במציאות תתמודדי עם גבר בכלל במציאות תתמודדי שונה מאשר באימונים ולא חשוב אם זה גבר או אשה
    אני מאמינה שצריך להתאמן היכן שמרגישים נח והראש פנוי ללמוד טכניקה כזו או אחרת ולא להתעסק בנעים לי ממנו או לא נעים לי מה חושבים אלי והאם אני נראית טוב היום או לא
    אם תרצי לוודא שאת יכולה להלחם מול גברים אז אחרי שתרכשי ידע לכי לנסות בקבוצה מעורבת
    אני רוצה שתביני שאני לא שוללת קבוצה מעורבת אני פשוט חושבת שגם קבוצת נשים היא לא פחות טובה
    אני ניסיתי את 2 הדרכים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה