מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללמוד עם בנות או בקבוצה מעורבת?שיר19/09/2007
יש לי דילמה: אני רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה וכשביררתי קצת ראיתי שיש גם קבוצות של נשים וגם קבוצות מעורבות. נראה לי שבקבוצת נשים אולי ארגיש יותר בנוח והן יהיה ברמה שלי, אבל מצד שני, במציאות מי שיכול לתקוף אותי זה אשה ולא גבר.
מה אתם מציעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד עם בנות
רוני קליין19/09/2007כיון שהסכנה מתקיפת גבר גדולה יותר וסבירה יותר אז את צריכה להתאים את עצמך לבעיה ולא להיפך.
קבוצה על טהרת נשים (כשיש אלטרנטיבה) יכול להיות מתאים לנשים חרדיות או חילוניות חרדניות יותר מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמוד עם בנות
איטל קלונסקי23/09/2007מנסיון שלי ללמוד עם בנות בהחלט עונה על הבעיה גם אם בסופו של דבר במציאות תתמודדי עם גבר בכלל במציאות תתמודדי שונה מאשר באימונים ולא חשוב אם זה גבר או אשה
אני מאמינה שצריך להתאמן היכן שמרגישים נח והראש פנוי ללמוד טכניקה כזו או אחרת ולא להתעסק בנעים לי ממנו או לא נעים לי מה חושבים אלי והאם אני נראית טוב היום או לא
אם תרצי לוודא שאת יכולה להלחם מול גברים אז אחרי שתרכשי ידע לכי לנסות בקבוצה מעורבת
אני רוצה שתביני שאני לא שוללת קבוצה מעורבת אני פשוט חושבת שגם קבוצת נשים היא לא פחות טובה
אני ניסיתי את 2 הדרכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)