הגנה עצמית מזורזת לקראת טיול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגנה עצמית מזורזת לקראת טיול
    מיכל
    19/11/2009

שלום,
    אני בת 21, ומתכננת לטוס בתוך חודשיים-שלושה לטיול בדרום אמריקה, לתקופה ממושכת של כחצי שנה.
    אני מחפשת איזשהי מסגרת שאוכל לקחת בה חלק בפרק הזמן הקצוב עד שאטוס, כדי לרכוש מיומנויות בסיסיות של הגנה עצמית לקראת הטיול. חשוב לי לרכוש מיומנויות פרקטיות, שאדע ואוכל ליישם בעת הצורך- ככל שניתן לעשות זאת בזמן לימוד ואימון כ"כ קצר...
    בחיפוש באינטרנט העליתי אופציות רבות, אמנם רובן נראות לי לא מתאימות לצרכיי.
    תוכלו להמליץ לי על אמנות לחימה עדיפה/ מסגרת לימוד עדיפה ותכליתית שתתאים לי, באזור ת"א/הרצליה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגנה עצמית מזורזת

אמירה בר-שלום
    19/11/2009

שלום

מכיוון שאסור לנו לפרסם שמות פרטיים של מקומות או מדריכים , חזרי שוב אל האינטרנט ובדקי גם טלפונית עם אותם מקומות יתכן והם יוכלו להמליץ לך על קורס שאת מעוניינת . יש קורסים שונים להגנה עצמית ויש קורסים וחוגים של קרב מגע שיכולים להיות יעילים .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני קליין
    20/11/2009

טווח הזמן העומד לרשותך הוא מאד קצר.
    קודם כל, חפשי באינטרנט לפי "הגנה עצמית" או "קרב מגע".
    בהצלבה עם היישובים הבאים בחשבון מבחינתך.
    מבין האפשרויות שתמצאי טלפני אליהם אם יש להם קורס מיוחד/מזורז בנושא.
    או, אפשרות לשיעורים פרטיים.
    אם לא תצליחי, צרי איתי קשר לנייד המופיע בפורום: 052-3227801
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה