שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    אפרת
    31/12/2009

רציתי לשאול מי לרוב יותר חזק מבין המינים? נניח שניקח גבר ואישה ששניהם למדו אומנות לחימה שניהם מתאמנים רוב חייהם אך הגבר מהיותו גבר יותר חזק פיזית מי ינצח לדעתם האם האשכים כנקודת תורפה תהווה יתרון מוחץ לאישה או שזה רק יסבך לה את המצב עד כמה זה יעיל שאישה תוקפת דרך האשכים? מי עתיד לנצח בקרב כזה לדוגמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• תשובה

אמירה בר-שלום
    31/12/2009

שלום
    אני מאוד רוצה להאמין ששני אנשים , במקרה הזה , גבר ואישה , שעוסקים באומנות הלחימה לא ילכו קרב אחד מול השני . זה נכון שיש נקודות טורפה שניתן לפגוע בהן , אך בקרב כזה גם הזריזות מאוד חשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני קליין
    31/12/2009

אם גבר ואישה למדו במידה שווה אמנויות לחימה אז הגבר ינצח ברוב המקרים כי המכה שלו יותר חזקה.
    לגבי בעיטה באשכים:
    רלוונטי כאשר הגבר לא למד אומנויות לחימה והוא הופתע כי לא ידע שהאישה כן למדה.
    ולמען הסר ספק:
    בהרצאות שאני נותן אני מדגיש את העובדה שתקיפת גבר תסבך את האישה אם היא לא תדע לעשות זאת נכון אבל תציל את האישה שתדע לעשות זאת נכון.
    לכן, נשים צריכות ללמוד איך לעשות את זה.
    זה כמו שחיה. חייבים ללמוד לפני שנופלים למים. זה לא אינסטינקט טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה