לימוד אומנות לחימה בגיל 26

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד אומנות לחימה בגיל 26
    יונתן
    06/10/2007

שלום!
    אני בן 26, סטודנט לתואר שני בבן גוריון בנגב.
    אני מעוניין בלימוד אומנות לחימה, שתשלב כניסה לכושר גופני טוב, כוח וסיבולת, עם גמישות ויכולות חדשות.
    האם בגילי ניתן וכדאי להתחיל להכנס לתחום? בילדותי (גיל 13) למדתי שנה אצל דניס הישרדות, ולא התעסקתי בכך מאז.

אצלנו באוניברסיטה יש אייקידו וג'יו גיטסו, אבל אני לא מספיק יודע עליהן.
    אני לא מעוניין להתחרות (למרות שלא פוסל), וגם לא מעוניין לדעת לחסל עבריינים ברחוב, אלא מסתפק בלפתח כושר גופני עם יכולת הגנה עצמית טובה.
    שוב, האם אתם ממליצים לי להכנס לתחום? ואם כן, אז לאיזה סוג של אומנות לחימה (לאו דווקא אייקידו/ ג'יוג'יטסו)

יונתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד אומנות לחימה בגיל 26

הוספת תגובה

• לימוד אומנות לחימה בגיל 26

רוני קליין
    06/10/2007

יונתן,

גיל 26 הוא גיל מצויין ללמוד אומנויות לחימה.
    אפילו אם היית מעוניין בקריירה של תחרויות בינלאומיות !!!!!
    ואם הדרישות הפשוטות של כושר, גמישות וסיבולת אז גם בגיל 40 זה היה מתאים (לאחר בדיקות רפואיות שמאשרות שהלב בריא).

אייקידו וג'ו ג'יטסו הם אומנויות לחימה מצויינות והן זמינות לך בקמפוס.
    תוכל לקבל עליהם פרטים רבים באינטרנט ובמיוחד תוכל להתרשם אם תיכנס לאתר הנהדר YouTube.com ולראות סירטונים רבים לפי מילות מפתח Ju Jitsu או Aikido

כמובן שגם ג'ודו וקארטה הם אופציה מצויינת בשבילך אבל הייתי בודק קודם מה יש בקמפוס.
    אולי מורה כמו דניס לא תמצא אבל לבטח יש מורים טובים שיספיקו בשבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה