מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שהולכת מכותאמא07/10/2007
הבת שלי התחילה ללמוד קרטה ונורא מתלהבת מזה ומתאמנת המון.
היא כבר בת 18 ולא נשית בכלל ועכשיו הסיפור הזה עם המכות. אני פוחדת שאף אחד לא ירצה אותה כי מי ירצה לצאת עם בחורה שמתנהגת כמו בן. יש שיטה אחרת פחות גברית שאפשר להציע לה כי היא אומרת שחשוב לה להגן על עצמה ולא מוכנה לוותר על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שהולכת מכות
איטל קלונסקי07/10/2007אני רוצה להרגיע אותך ולספר לך שהייתי שם ! ואמא שלי דאגה לא פחות ממך גם אני לא הייתי נשית במיוחד (עד היום יש שיגידו ככה) והתחלתי להתאמן בקרב מגע שגם זה לא נשי במיוחד ולא עניין אותי לצאת עם בנים ואמא שלי כמובן : "מי יצא איתך תראי איך את נראית, תתלבשי יפה , תסתפרי, תתאפרי וכן הלאה.... ואני בשלי
מה שאני מנסה לומר זה שאת צריכה לשמוח בזה שהבת שלך עושה (ומתמידה) משהו שהיא אוהבת
אני חושבת שיהיה הכי טוב שתתמכי בה ותעודדי אותה ומתוך הצד החיובי תגיעי לנקודות שאליהן את רוצה שהיא תשים לב
אני היום נשואה+ וממשיכה באומנויות לחימה
אין לך מה לדאוג הבחור הנכון יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שהולכת מכות
רוני קליין07/10/2007איטל,
אחלה תשובה !!!!
מחתול שחור צריכים לפחד רק עכברים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור גבר לדעתי הרבה יותר מושך בחורה
DEAGLE12/10/2007חזקה ואם ביטחון עצמי מאשר בחורה חלשה וחסרת ביטחון עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)