בת שהולכת מכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שהולכת מכות
    אמא
    07/10/2007

הבת שלי התחילה ללמוד קרטה ונורא מתלהבת מזה ומתאמנת המון.
    היא כבר בת 18 ולא נשית בכלל ועכשיו הסיפור הזה עם המכות. אני פוחדת שאף אחד לא ירצה אותה כי מי ירצה לצאת עם בחורה שמתנהגת כמו בן. יש שיטה אחרת פחות גברית שאפשר להציע לה כי היא אומרת שחשוב לה להגן על עצמה ולא מוכנה לוותר על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שהולכת מכות

הוספת תגובה

• בת שהולכת מכות

איטל קלונסקי
    07/10/2007

אני רוצה להרגיע אותך ולספר לך שהייתי שם ! ואמא שלי דאגה לא פחות ממך גם אני לא הייתי נשית במיוחד (עד היום יש שיגידו ככה) והתחלתי להתאמן בקרב מגע שגם זה לא נשי במיוחד ולא עניין אותי לצאת עם בנים ואמא שלי כמובן : "מי יצא איתך תראי איך את נראית, תתלבשי יפה , תסתפרי, תתאפרי וכן הלאה.... ואני בשלי
    מה שאני מנסה לומר זה שאת צריכה לשמוח בזה שהבת שלך עושה (ומתמידה) משהו שהיא אוהבת
    אני חושבת שיהיה הכי טוב שתתמכי בה ותעודדי אותה ומתוך הצד החיובי תגיעי לנקודות שאליהן את רוצה שהיא תשים לב
    אני היום נשואה+ וממשיכה באומנויות לחימה
    אין לך מה לדאוג הבחור הנכון יגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שהולכת מכות

רוני קליין
    07/10/2007

איטל,

אחלה תשובה !!!!

מחתול שחור צריכים לפחד רק עכברים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור גבר לדעתי הרבה יותר מושך בחורה

DEAGLE
    12/10/2007

חזקה ואם ביטחון עצמי מאשר בחורה חלשה וחסרת ביטחון עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה