מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איגרוףהמיתעניין08/10/2007
האם זה אפשרי להתחיל באימוני איגרוף בגיל 30?
אני לא מיתכוון להיתחרות אלא רק להיתאמן בשביל הכיף והספורט. חשבתי על איגרוף כי אני מחפש שיטה פשוטה וקלה ללמידה. אני בכושר טוב ויש לי רקע בקרב מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איגרוף
רוני קליין09/10/2007אם איגרוף מעניין אותך אז לך על זה.
אתה גם יכול לנסות איגרוף תאילנדי.
בקשר לגיל 30
זה לא גיל מבוגר מדי בשביל פעילות ספורטיבית רצינית
אבל כדאי שתעבור בדיקות רפואיות כדי לשלול אפשרות של בעיה פוטנציאלית.
זה לא בגלל שאתה "זקן" בן 30 אלא שמומלץ לכל אדם להיבדק כל חצי שנה רפואית. (אגב, גם אצל רופא שיניים).
ואם אנו עוסקים בספורט של מאמץ קיצוני (ולא משהו מתון כמו הליכה או שחיה) אז צריך לוודא שאנו לא לוקחים שום סיכוי לסיכון. אפילו תיאורטי.
וכשאני אני אומר בדיקות אני לא מתכוון רק אצל רופא כללי שיכול לשלוח אותך לבדיקות דם, בדיקת סטטוסקופ של הלב, לחץ דם ואולי בדיקת א.ק.ג.
אלא לבקש הפניה לרופא קרדיולוג.
הוא יתן לך לעשות בדיקת לב תחת מאמץ וכן בדיקות נוספות.
בהרבה מקרים שאנשים בריאים העוסקים בספורט פתאום מתמוטטים מבעיה בלב זה בגלל ששנים בעיה כלשהי "מקננת" בגוף ואף אחד לא איבחן את זה.
בעיות בריאות זה ממש לא משהו להדחקה אלא לגילוי מוקדם וטיפול בזמן.
וכמובן, מניעה מראש שבעיות כלל לא יתחילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)