לימודי הגנה עצמית בשעות מאוחרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי הגנה עצמית בשעות מאוחרות
    כרמית
    21/10/2007

היי,
    אני רוצה ללמוד הגנה עצמית בת"א. התקשרתי ל"אל הלב" לפני כמה חודשים והם אמרו שיש שיעורים ב-17 בערב ואני מגיעה לת"א רק ב-19 הכי מוקדם.
    אהבתי את המסגרת הזאת שזה לנשים, אבל אני פשוט לא יכולה בשעות האלה.
    אתם מכירים מסגרות דומות אחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיימת מסגרת בצפון תל אביב

המדריך
    22/10/2007

בתיכון ברמת אביב בימים ב' וה' בשעות 8 בערב מתקיים אימון בהגנה עצמית בקב' מעורבת לפרטים 054-6684883

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה עצמית

איטל קלונסקי
    06/11/2007

איזור אחר בארץ מתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראטה בשעות הערב.....

ofer
    08/11/2007

אני שמח לבשר לך שאת יכולה להצטרף לקבוצה של מתחילים הלומדת קראטה בסגנון קיוקושין בימי רביעי וראשון בשעה 19:00 בקאנטרי דקל , בבלי, תל אביב. הקבוצה מיועדת לחבר'ה אחרי צבא ומעלה ויש גם נשים שמתאמנות. אם תרצי פרטים נוספים כגון: מי המדריך, הכשרה שלו, פרטי התקשרות וכדומה.... אשמח למסור לך..... אוס, אוס (כבוד, כבוד). [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה