האם מומלץ ללכת בלילה עם שוקר חשמלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מומלץ ללכת בלילה עם שוקר חשמלי?
    שמרית
    10/05/2010

מפחדת משימוש לא נכון שיגרום נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שוקר חשמלי

אמירה בר-שלום
    10/05/2010

לצערי אין לי מספיק מיידע על שוקר חשמלי , במידה ואת מעוניינת להגן על עצמך בעזרת השוקר, כדאי לשאול לגביו בזמן שאת קונה אותו .
    אני תמיד ממליצה ללמוד הגנה עצמית בכדי לחזק את הביטחון העצמי ולדעת מה לעזות בכדי להגן על עצמך .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

רוני קליין
    10/05/2010

שמרית,
    בלילה זה הזמן הכי טוב ללכת עם שוקר חשמלי. יותר סיכוי שתצטרכי להגן על עצמך בלילה.

קודם כל, את חייבת ללמוד איך להשתמש בו. גם לשאול מהחנות שקנית וגם לקרוא הוראות.
    זה ממש לא מסובך. המכשיר נועד לגרום נזק. אבל לתוקף. לא לך. תדאגי ללמוד בלי פחד.

אח"כ את צריכה שזה יהיה איתך. להחזיק ביד רק כאשר את במצב מסוכן מהרגיל. כאשר את לבד במקום חשוך,חשוד, אפילו בחניון נטוש. בקיצור כאשר אין אנשים בסביבה.

אם את גרה לבד בבית, אז גם חשוב שהמכשיר יהיה בהישג יד כאשר בלילה את חושדת שנכנסו לדירה. במקרה כזה אני הייתי מחזיק אותו מתחת למיטה.

ולסיום, תדאגי ללמוד הגנה עצמית גם בלי מכשיר כזה או אחר. כך יגברו הסיכויים שתצליחי להגן על עצמך בכל מצב.

טיפ למחזיקי אביזר כאשר הם מול תוקף:
    לעולם לא להחזיק את היד האוחזת קדימה אלא ליד המותן עד שנייה להפעלה.
    מדוע?
    כדי למנוע חטיפת האביזר ע"י התוקף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה