אופציות אחרות להגנה?הליכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופציות אחרות להגנה?הליכות
    מיכל
    08/06/2010

שלום רב
    אני מבצעת הליכות בשעות בוקר מוקדמות במיוחד (אין לי אופציה אחרת) והמסלול כולל מקומות שוממים וטיפוסים מאיימים לעיתים.
    תמיד נשאתי גז מדמיע בתיק (פאוצ') שעלי, מאז היתקלות במטריד עברתי להניחו על המכנס באמצעות התופסן-הדבר מעיק ביותר (כל הזמן בחשש שיפול , הברזל מכאיב בגוף והכי גרוע-אני מכינה אותו לשימוש ואז איכשהו תמיד נשרפת קצת בעצמי ביד/בטן/פנים).
    ללכת איתו ביד לא ריאלי- מחשש שיפול באמצע ההליכה.
    האמנם לא המציאו פטנט אחר לנשים רצות/הולכות? משהו שתוכנן להתפס איכשהו במקום נגיש מבלי ליפול/להציק?
    דחוף עבורי לאור החשש והקלות לא נעימה שחוויתי, שעה/מסלול אחר אינם אפשריים לצערי.
    תודה ענקית מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגנה עצמית בהליכות

אמירה בר-שלום
    08/06/2010

שלום מיכל , יש כמה דברים שניתן לעשות , ישנו סוג של פאוצ' ליד או לרגל שמידותיו קטנות (כמו לפלאפון) ובתוכו ניתן לשים גם את מיכל הגז. מה שאני הכי ממליצה זה להשתלם בקורס הגנה עצמית לנשים , בקורס כזה את מקבלת הרבה כלים טכנים , מילולים ונפשיים . לפעמים זה רק עניין של שימוש בקול , הליכה אסרטיבית , הצבת גבולות ואם אין ברירה אז שימוש באביזרים או ידיים ורגליים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזעקה אישית

מורן
    14/06/2010

יש מוצר שנקרא אזעקה אישית לפרק היד - מגיע עם רצועה לפרק היד - כך שיכול להתאים במיוחד לריצה והליכה. בשחרור נצרה - מופעלת אזעקה מחרישת אוזניים שתבהיל את התוקף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד מכשיר שמתחבר למחזיק המפתחות

מימי
    15/06/2010

והוא מותאם לידה של האשה שנקרא ספייקי. הוא מעין אגרופןן אבל לא קטלני כמותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה