מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוני - חשוב לי שתקרא את המסר הזה.אני19/06/2010
שלום רוני.
לפני תקופה קצרה כינית את השאלות שלי "מוזרות".
למען האמת, נפגעתי מהניסוח של דברייך.
אז הרשה לי להסביר מהיכן נבעו השאלות שלי:
לאחרונה עברתי אונס. והאמן לי שמעולם לא חשבתי שזה דבר שיכול לקרות לגבר בגילי ובגודל הפיזי שלי.
מכאן נבעו השאלה שלי לאמירה, שעסקה באפשרות ללמוד הגנה עצמית דווקא אצל אישה (איני רוצה להיות במגע גופני קרוב עם גבר אחר).
ומכאן גם השאלה שעסקה, בצורה עקיפה, במבוכה שיכולה להיווצר הן למורה והן לי, בסיטואציה של תרגול מכה לביצים.
זה העניין.
היה עוזר, רוני, אם היית מפגין, במקרה הזה, קצת יותר רגישות.
אגב, אני בכלל לא חושב שאתה אדם רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רוני קליין20/06/2010אני מאד מצטער לשמוע מה עבר עליך ומצטער שנפגעת מדברי.
המקרה שלך מאד מאד עצוב ונדיר.
נשים שנאנסות והולכות ללמוד הגנה עצמית לא שואלות את השאלה שאתה שאלת.
בגלל זה היה לי מאד מוזר לראות את השאלה שלך.
ושוב, אני מצטער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)