קרב מגע באוניברסיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרב מגע באוניברסיטה
    דניאל
    04/11/2007

אני סטודנטית וחשבתי להתחיל ללמוד קרב מגע, יש חוג כזה באוניברסיטה אחר הצהריים. לפי נסיונכם, משהו כזה זה רציני או שעדיף ללכת לבית ספר מסודר? את החוג מעבירה בחורה שהייתה מש"קית קרב מגע בצבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרב מגע באוניברסיטה

הוספת תגובה

• קרב מגע באוניברסיטה

רוני קליין
    04/11/2007

אם את רוצה להגיע לרמה גבוהה אז את צריכה ללכת לבית ספר/מכון פופולרי עם מוניטין.

מש"קית של צה"ל יכולה להיות מוצלחת אם יש לה אישיות חזקה וכריזמטית שתחפה על גילה הצעיר וחוסר נסיונה המתבקש.

אם את לא רוצה לפסול מראש בלי לבדוק אז את יכולה לצפות מהצד בשיעור אחד בכמה מקומות כדי להתרשם ולהגיע למסקנה בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרב מגע

איטל קלונסקי
    06/11/2007

אני הייתי ממליצה לך ללכת ולנסות ללמוד באוניברסיטה אם זה מספיק טוב בשבילך ( לפחות להתחלה) אז טוב ואם לא אז אני יכולה להמליץ לך על מכונים שמלמדים קרב מגע
    מה שחשוב שתזכרי שלא כל מי שמלמד קרב מגע בצבא אכן יודע את האומנות כמו שצריך
    הקרב מגע האזרחי והצבאי שונים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדניאל

שחר
    15/11/2007

דניאל אהלן

אני מדריך קרב מגע מוסמך ע"י וינגייט והאיגוד הבינלאומי לקרב מגע, אני אשמח לייעץ לך בנושא
    בכל מקרה כמו שקודמיי אמרו יש להבחין בין הקרב מגע הצבאי לבין הקרב מגע האזרחי שהוא הוא יותר מתאים לצרכים שלך.
    אשמח להרחיב בנושא אם תצרי קשר במייל [email protected]
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה