מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרב מגע באוניברסיטהדניאל04/11/2007
אני סטודנטית וחשבתי להתחיל ללמוד קרב מגע, יש חוג כזה באוניברסיטה אחר הצהריים. לפי נסיונכם, משהו כזה זה רציני או שעדיף ללכת לבית ספר מסודר? את החוג מעבירה בחורה שהייתה מש"קית קרב מגע בצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרב מגע באוניברסיטה
רוני קליין04/11/2007אם את רוצה להגיע לרמה גבוהה אז את צריכה ללכת לבית ספר/מכון פופולרי עם מוניטין.
מש"קית של צה"ל יכולה להיות מוצלחת אם יש לה אישיות חזקה וכריזמטית שתחפה על גילה הצעיר וחוסר נסיונה המתבקש.
אם את לא רוצה לפסול מראש בלי לבדוק אז את יכולה לצפות מהצד בשיעור אחד בכמה מקומות כדי להתרשם ולהגיע למסקנה בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרב מגע
איטל קלונסקי06/11/2007אני הייתי ממליצה לך ללכת ולנסות ללמוד באוניברסיטה אם זה מספיק טוב בשבילך ( לפחות להתחלה) אז טוב ואם לא אז אני יכולה להמליץ לך על מכונים שמלמדים קרב מגע
מה שחשוב שתזכרי שלא כל מי שמלמד קרב מגע בצבא אכן יודע את האומנות כמו שצריך
הקרב מגע האזרחי והצבאי שונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאל
שחר15/11/2007דניאל אהלן
אני מדריך קרב מגע מוסמך ע"י וינגייט והאיגוד הבינלאומי לקרב מגע, אני אשמח לייעץ לך בנושא
בכל מקרה כמו שקודמיי אמרו יש להבחין בין הקרב מגע הצבאי לבין הקרב מגע האזרחי שהוא הוא יותר מתאים לצרכים שלך.
אשמח להרחיב בנושא אם תצרי קשר במייל [email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)