קונג פו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונג פו

שלום רוני,שמי גיל ואני מתאמן בקונגפו וmma וגולש הרבה בפורומים של אומניות לחימה,אציין גם שכאן באתר זו אינה הפעם הראשונה שלי,על כל פנים שאלתי היא,כאשר אתה ממליץ לאנשים להתאמן למשל באומניות לחימה שונות נוכחתי לדעת כי אינך כולל את הקונגפו בינהין ,למה זה?
    ועוד שאלה,בתור מתאמן קונגפו נוכחתי לדעת שה"תבניות לחימה" הן לא פשוטות וכאחד שאינו ניחן בזיכרון טוב כלכך וקורדינאציה טובה גם כן אני מוצא עצמי לא פעם מתוסכל בשל כך שאיני זוכר מה עושים ואיך? ולכן גם איני זוכר לתרגל זאת בעצמי בבית.בכל מקרה אחלה אתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונג פו

הוספת תגובה

• קונג פו

רוני קליין
    12/11/2007

שלום גיל,

כבר בתחילת פעילות הפורום כתבתי לגולשים כי למערב ידוע על כ-2500 סגנונות קונג פו, ויתכן שיש עוד סיגנונות שלא מוכרים במערב.
    כמו כן, בכמה מקרים כתבתי שלקונג פו יש סגנונות "רכים" (כמו טאי צ'י) ו"קשים".
    קונג פו היא מילה כללית להרבה סגנונות לחימה סיניות. אתה לומד אחד מהסגנונות.
    אני בטוח שכל מדריך קונג פו שתפגוש יגיד לך שהסגנון שהוא מלמד הוא מהטובים, אם לא הכי טוב, בקונג פו. זה בעיה להמליץ באופן כללי על קונג פו...

אני כעקרון ממליץ על הסגנונות ה"קשים" של קונג פו.
    מעבר לזה ממש אין לי שום בעיה עם קונג פו.
    כל אומנות לחימה שאתה שולט בה תשרת אותך.

אני למדתי קארטה. כפי שכתבתי בעבר, מקור הקארטה בקונג פו.
    למיטב ידיעתי בקארטה יש רק 4 סיגנונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונגפו או אולי אייקידו?

אהלן רוני זה גיל,תודה על התייחסותך הרצינית.אז ככה אני לומד קונגפו בסגנון שאולין שאני מניח משתייך לסגנונות "הקשים"י ואני רק מתחיל להתאמן בזה ,אני מתאמן משהו כמו חודשיים.יחד עם זאת אינני בטוח שזה הדבר בשבילי,אני מניח שאני מחפש יותר תכלס ופחות יופי הרמוניה וזרימה אולי אייקידו? האם זה נחשב "רך" או "קשה"? איתי בחוג מתאמנים קארטיסטים שאמרו לי שקארטה עשוי להיות הפיתרון והקאטות בארטה לפי דעתם קלות יותר לזכירה מתבניות הקונגפו כיוון שמשולבות בהן פחות תנועות.אשמח לשמוע מה אתה חושב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונג פו או אייקידו

רוני קליין
    14/11/2007

אני מאשר שהקאטות בקארטה יותר פשוטות מקונג פו. אין בעיה לזכור.

אם כי לא הבנתי למה דווקא קאטות מטרידות אותך.
    מה שקובע זאת הרמה האישית שלך. כלומר, הידע, היכולת הטכנית ורוח הלחימה שלך.

לגבי אייקידו.
    ממליץ לך לחפש סירטונים באתר YouTube לפי המילה AIKIDO

זאת נראית אומנות לחימה "רכה" כי אין "כאסח".
    למעשה מופעל שם המון כוח שאינו נראה חיצונית אלא נובע מאנרגיה פנימית.
    תוכל למצוא שם גם הדגמות של השחקן סטיבן סיגל שהוא דאן 7 באייקידו.

לא יכול להגיד לך מה השיטה הכי טובה. תבחר שיטה שתתאים לך.
    יכולת אישית עושה את ההבדל יותר מהשיטה.

הנתון היחיד שאני יכול לתת לך זה הדעה הרווחת באומנויות לחימה, שאיגרוף תאילנדי היא השיטה הכי קשוחה באימונים שלה.
    אתה לא רואה שם רעיונות מבריקים אבל הלוחמים עצמם כאילו עשויים מפלדה...
    תאר לך איזה אימונים הם עוברים בתאילד.
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה