מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגנה עצמיתשירה25/11/2007
לפני מספר חודשים התפתח ויכוח ביני לבין גבר שהפריע לי ללכת ברחוב
והוא החל להיות אלים ולתפוס לי את הידיים, ברגע שהוא תפס לי את הידיים קיבלתי כוח בלתי ברור ופשוט התחלתי להכות אותו ללא הפסקה. עד שהוא עזב אותי.
פשוט לא ראיתי בעיניים ולא פחחדתי מכלום רק רציתי להיחלץ ממנו.
אני מפחדת שפעם הבאה אם תהיה חס וחלילה אולי לא יבואו לי הכוחות האלו
אבל זה הפחיד אותי וגרם לי להתרחק מכל דבר שקשור באלימות כי חשבתי שקצת יצאתי מדעתי באותם רגעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה עצמית ברחוב
רוני קליין26/11/2007שירה, את נהדרת !!!
פעלת לפי האינסטינקטים הבריאים שלך ועשית זאת מעולה !!!
אכן, גילית משהו חדש על עצמך. משהו טוב.
גם באימוני הגנה עצמית לנשים מלמדים אותן "להתפוצץ" על התוקף.
עשית זאת באופן טבעי ואני מוריד את הכובע בפניך.
מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה ללמוד בצורה מסודרת הגנה עצמית כדי שתהיי עוד יותר יעילה במקרה של איום פיזי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שירה
איטל קלונסקי27/11/2007בהחלט כל הכבוד לך שירה!!!!
אל תידאגי לא הגזמת, הכל מותר כדי להציל את עצמך!
אם את מעוניינת יש קורס הגנה עצמית בשיטת אימפקט שמאוד יכול להתאים לך, אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ אבל את יכולה להתקשר לטל: 026781764 ושם יתנו לך פרטים לכל המקומות בהם הקורס מתקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשני מנהלי הפורום
שירה29/11/2007תודה חיזקתם אותי ושימחתם אותי כי נורא נבהלתי מעצמי.
אני אקבל את המלצותיכם ואלך ללמוד הגנה עצמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איטל קלונסקי04/12/2007אני שמחה מאוד לשמוע
שיהיה לך בהצלחה ואם את צריכה יעוץ.....
אני כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)