עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה
    עדי
    15/11/2010

היי לכולם

שמי עדי, אני סטודנטית בשנה רביעית במכללת שנקר לעיצוב ואמנות. אני עושה במסגרת אחד הקורסים שלי, תדמית לעסק חדש (מומצא לצרכי הקורס בלבד), חנות לציוד ואופנה נלווים לאומנויות לחימה- לנשים בלבד. אני עורכת מחקר קצר על מה נשים היו רוצות או צריכות מבחינת ציוד לתחום ספורט זה - לדוגמה חזיות תומכות יותר, בדים נושמים יותר וכו'. אשמח לתגובות, כל תגובה והצעה תתקבל בברכה- יעזור לי מאוד בבנית העבודה :)
    המון תודה מראש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה - תגובה

אמירה בר-שלום
    15/11/2010

הי עדי

אני מניחה שבכל תחום לחימה אולי יש דגשים על דברים שונים. אני באה מתחום הקרטה וניתן לומר שיותר קל לנו ונוח כאשר החליפה היא דקה, (לא מדיי) אך לא שקופה , יעזור שיהיה ולקרו (צ'יק צ'אק) על גבי המסגרת החליפה הקדמית בכדי לסגור את החליפה בצורה צנועה למי שרוצה, מכנס עם גומי וחזיות ספורט נוחות.
    מקווה שעזרתי קצת

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה על אומנות לחימה לנשים- עזרה - תגובה

רוני קליין
    15/11/2010

הייתי מוסיף: מגן חזה לנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה