מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאור08/12/2007
שלום
התחלתי ללמוד קפוארה לפני חודש ויש משהו שמטריד אותי
אני כבר בן 23 ואף פעם לא הייתי בכושר
אני לחוץ מבחינת זמן עד כדי כך שאני לא יודע עד כמה כדאי לי להמשיך למרות שאני מאוד רוצה
אני רואה אנשים שהם יותר קטנים ממני שמתאמנים כבר שנים ואני מרגיש שאין טעם שאני אתחיל בגיל כזה מאוחר
אני יודע שהשאלה שלי קצת מטופשת אבל אני מרגיש שאני חייב לשאול-
אני צודק? אני באמת לא יכול להתקדם כל כך מהר?
יש טעם בכלל להשקע שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל מאוחר
איטל קלונסקי09/12/2007אולי זה נראה לך חסר תועלת אבל בהחלט שווה המאמץ וההשקעה שלך בהחלט תישא פרי אל תתיאש ואל תשכח שאחרים כבר לומדים כמה זמן גם להם זה לא בא בהוקוס פוקוס אם זה מה שאתה אוהב לעשות לך על זה עם כל הכח ואני בטוחה שתצליח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יש לי עוד שאלה
ליאור11/12/2007איזה תרגילי חימום עושים בקפוארה?
אני החלטתי ללמוד לבד דרך האינטרנט לפני שאני יכנס לקבוצה שזה יקרה עוד חודש
אמרו לי שחייבים לעשות תרגילי חימום ולא מצאתי באיטנרנט
איך אני אמור לעשות תרגילי חימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)