מידע רפואי
פורומים
- רפואת משפחה
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- פרחי באך
- לימודי רפואה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- סרטן השד
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- קראטהיוסי06/04/2011
הבן שלי בן 17 והוא מאוד רוצה להיכנס לענף הקראטה באופן מקצועי. העניין הוא שאני חושב שכדי להיכנס לענף כזה אמורים להתחיל את האימונים בגיל מוקדם יותר ממה שהוא, לא? האם הוא יוכל להשלים פערים ולהגיע לרמה של אלו המתאמנים כבר חמש ושש שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד אומניות לחימה
איתי06/04/2011שלום לך יוסי. אני אינני מומחה לאומניות לחימה, עם כי למדתי מעט בעבר. ללימוד אומניות לחימה בכלל, ולקרטה בפרט, אין הגבלת גיל. התקדמות בנך תלויה במידת השקעתו בתחום. שיהייה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראטה - תגובה
רוני קליין08/04/2011אפשר להתחיל להתאמן בכל גיל.
במקרה של הבן שלך, אם הוא רוצה להגיע רחוק עם הקארטה, הוא יכול להתחיל עכשיו להתאמן ברצינות.
להתאמן ברצינות זה אומר אימונים יום יום, עם המחשבה שיש כאן תיכנון לטווח ארוך. המטרה היא להיות מוכן כמה שיותר טוב וכמה שיותר מהר להשתתף בתחרויות ואליפויות.
אם יהיה לו מורה טוב שיטפח אותו, ותהיה לו משמעת עצמית גבוהה להשקיע הרבה, ולהקריב בשביל זה חיי חברה והנאות החיים אחרות, שעות שינה נכונות, תזונה נכונה וכו' - תוך שנה אחת הוא כבר יכול לראות תוצאות בתחרויות. עדיין לא לקחת אליפות.
כדי להיות אלוף בלוח זמנים קפדני הוא צריך לפחות 3 שנים.
זה אומר שזה יקרה אחרי תום השרות הצבאי שלו. רצוי גם שינסה להיות מדריך קרב מגע בצבא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שיוכל להדביק פערים !!!
ניר יגר13/05/2011אני עושה קאראטה מאז שנת 1978 ולאורך השנים קבלתי לאימונים אנשים מכל הסוגים ובכל גיל. אנשים שבחרו את הדרך בגיל בוגר - הם בדיוק האנשים שנכנסו לזה בצורה רצינית ובלעו כל הנחייה וכל מילת הדרכה והביאו את עצמם לרמה מאוד גבוהה. המון אנשים
מגיעים ומבקשים להתחיל בגילאי התיכון וגם לאחר הצבא ואף בגילאי ה- 40 ומעלה.
בידידות
ניר יגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?