מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלהחן09/04/2011
בימי שישי אני וחברים יוצאים לבלות במקום מסוים ויושבים של על ספסל,
מאז ומתמיד באה אלינו אישה שהעירה לנו לפנות את הספסל מהשעה 22:00,למרות שמותר להיות שם עד 00:00,
ביום אחד שיצאנו פיצחנו גרעינים והיא באה מאחורה ואמרה לנו לאסוף סירבנו והיא דחפה חברה שלי,צעקה לנו עופו מפה והלכה אחרינו וצעקה "בהמות בהמות"
רציתי לדעת אם היא נוגעת בי אני יכולה לממש עליה את הזכות להגנה עצמית,לשבור לה יד, אגרוף,תרסיס פלפל או משהו? כי אני מפחדת להסתבך עם המשטרה בגלל שהיא אישה מבוגרת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
רוני קליין10/04/2011הגנה עצמית צריכה להיות מידתית. בהתאם לאיום.
צעקות ואפילו דחיפה לא מספיקים בשביל אמצעים חריפים שציינת. לא נשקפה לך סכנת חיים. למרות שדחיפה היא גם סוג של אלימות.-היא לא היכתה אותך, או סיכנה אותך.
מי שיודע הגנה עצמית יודע להשתמש בכל מיני סוגי טכניקות בדרגות שונות של אלימות.
דחיפה זאת תקיפה רכה. כך גם התגובה.
אם יש לך תרסיס פילפל - את יכולה להוציא אותו לנגד עיניה ולאיים עליה שתשתמשי בו אם היא לא מתרחקת ממך. אם האזהרה לא עזרה והיא שוב מתקרבת אליך במהירות - תשתמשי בזה. אח"כ מייד לעזוב את המקום. לא להישאר לויכוחים ולהסברים. זה מה שאני הייתי עושה במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!!
חן12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנע מהתנהגות אלימה !!!
ניר יגר13/05/2011החוק אומר שחל איסור מוחלט לגעת בגופו או בחפציו של אדם אחר. אך יש להתאים את התגובה לרמת האיום ולרמת האקט האלים המופנה כלפייך. לא תוכלי להתגונן בפני בית המשפט ולטעון ששברת את אפה או גרמת לעיוורונה של אישה מבוגרת ורק בגלל שדחפה אותך או צעקה או קיללה. הצעתי - חפשו מקום אחר לבלות בו את זמנכם. לצאת מבור - הרבה יותר קשה מאשר לא להכנס אליו מלכתחילה. תיק פלילי במשטרה לא ימחק בקלות
ויקשה עלייך למצוא מקום עבודה עתידי. חשבי לעומק - האם זה שווה.
בברכה
ניר יגר
בית הספר לקאראטה
JKS ISRAEL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)