מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נשים בגילי(39)יכולות להתאמן ב..s.05/01/2008
איגרוף תאילנדי ? אני מתאמנת בקראטה הרבה
זמן ורוצה להוסיף אימוני א.תאילנדי. האם זה מסוכן או
קשה מידי לגילי? ואם לא,היכן יש חוג כזה לנשים|גברים בגילי?
יש לציין שיש לי כושר טוב ואני בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף איגרוף תאילנדי לקארטה
רוני קליין05/01/2008לא צריך להיות הבדל משמעותי בין קארטה לאיגרוף תאילנדי מבחינת היכולת הפיזית הנדרשת או סכנת הפציעה.
אם את חזקה מספיק בשביל קארטה אז איגרוף תאילנדי לא צריך להדאיג אותך.
כמו שאומרים,ברמז דק: יונה לא מפחידים עם יין...
לגבי בירור קורס לאיגרוף תאילנדי: רק דרך אינטרנט ודפי זהב.
חוץ מזה כל הכבוד לך על רוח הלחימה. הלוואי שכל הנשים היו כמוך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגרוף תאילנדי
איטל קלונסקי06/01/2008לפי דעתי את בהחלט יכולה להוסיף לך את האימון הנ"ל אבל חשוב שכאשר את מתחילה שימי לב מה קשה לך ותעשי הכל בהדרגתיות אין צורך "לקרוע" את עצמך
בהצלחה וכל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאמיר
איטל קלונסקי07/01/2008אני לא הייתי ממליצה להוציא אותו מהחוג זו תופעה שקיימת מכוון שהילד רוצה "להתאמן" הוא מתלהב ממה שהוא למד ורוצה לנסות שוב ושוב
כן הייתי ממליצה לדבר עם המאמן ולספר לו על התופעה, המאמן יכול לנתב אותו לדרכים אחרות, איך להוכיך את עצמו, יש לזה פתרונות! אם המאמן לא הצליח תחזור אלינו וננסה לעזור קצת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)